Vettem 1 Dodge Chargert az Ebay-en 2500 dollárért, szeretném felújítani és mindig is szerettem volna ilyen autót, a lényeg milyen lehetőségek vannak Magyarországba hozatni? Kb mennyibe kerül és pontosan milyen cégek foglalkoznak ilyesmivel [1969-es]?
Figyelt kérdés
2012. márc. 25. 13:02
11/11 anonim válasza:
ennek a kerdesnek fake-szaga van...
Nem ilyet vettel veletlenul? [link]
Ez a Charger 6ezer dollar: [link] es ebben se motor, se valto!!!!!
Ebben igaz mar van motor, de 3000-nel kezdodik a licitje: [link] viszont iszonyu ramaty allapotban van.
Szallitani egy dolog, uzembehelyezni Magyarorszagon mar egy teljesen masik dolog. Es szerintem meg ugy is, hogy classic autorol van szo, melyen a zsebbe kell nyulni, ha akarsz ra rendszamot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!