Milyen lenne ha egy suzuki swifttel közlekednék egy amerikai úton?
Itt a kutyát nem érdekli, hogy mivel közlekedsz, lehet az kispolski, lada, vagy swift. Teljesen mindegy. Az, hogy nem mindenki jár 5 méteres dögökkel sem teljesen igaz, mert aki nem 5 méteressel jár az 4.9méteressel! Egyre több egyébként a német autó, pl, A4,Passat és rengeteg a Jetta, tehát ezek számítanak a kisautó kategóriába. Ha valaki Smart-al "legénykedik" itt kiröhögik, hogy rokkantkocsija van...
Egyébként szarul éreznéd magad, amikor 120-al elmegy melletted a kamionkonvoj, meg a magasított Ford F350, vagy egy GMC Yukon XL és inkább vennél egy amcsi dögöt!
Csakhogy nem fog melletted kamion konvoj elhaladni 120-szal, mivel általában 55 mérföld a sebességhatár a tehergépjárműveknek és ha itt élsz akkor bizonyára tudod te is, hogy betartják.
Üdvözlet San Diego-ból!
( Éltem Texasban, Minnesota-ban is, ott is 55 )
Tennessee-ben Speed Limit 70 és nyugodtan előznek 70-75 mph-val. Hidd el, havi szinten 7000 mérföldet megyek, találkozom ezzel-azzal...
Üdv, Nashville, TN-ből!:)
Ha van munkád és egészséges vagyok akkor frankó. Ha valamelyiket bukod akkor könnyen sz@p@ágra jutsz.
CA-ban 65 Mph a "freeaway" általában és 75 Mph a max SZEMÉLYGÉPJÁRMŰVEL. Én itt még nem láttam száguldozó kamiont. Viszont zsír, hogy piros lámpánál kis ívben kanyarodhatsz jobbra! Ha nem jön semmi. Ez nekem furcsa volt. Igazából itt nagyon "elpics@zták" az amerikai autópiacot, főleg távolkeleti cuccok szaladgálnak itt, határozottan kisebbségben vannak az amerikai autók. Mondjuk Nevadában már picit másabb az arány, lehet, hogy szárazföld belsejében már a V12-ek uralkodnak, arra nem jártam. Keleti partot sem ismerem ( Miami, Orlando ) majd a kollégák nyilatkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!