Első autónak milyen?
"na egy újabb okos hozzáértő... (Y) nem tom mi a f.ért gondolja mindenki h rajoskodni veszi mindenki a k.va bmwt!!!""
Látom a szövegértés nem megy, akkor leírom, úgy is hogy megértsd. Számomra elfogadható kinézetű/állapotú E34-ek a mobile.de-n 3000 euro felett vannak. Az forintosítva forgalomba helyezéssel ~ másfél millió. És ami nagyonjó álapotú, az itthon is drága ( most pl nem láttam ilyet a használtautón).
Ha veszel egyet itthon 200-300 ért, az semmivel sem lesz különb, mint amivel a makkoshotykai bodzaszedő villog, kivéve, ha rendbe teszed, viszont akkor ugyanúgy közelíteni fogsz az 1 gurigához, hacsak nem léped túl. Mármint ha az én értékrendemben szépnek mondott E34-et szeretnél, nem valami homashita tuningos szemetet.
Sehol nem írtam, hogy te rajoskodni vennéd, amúgy is lesz@rom minek veszed, véleményt kértél, szerintem normális véleményt mondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!