Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak milyen?

Első autónak milyen?

Figyelt kérdés
Szívem szerint egy BMW E34-est vennék!! De mindenképp bömös legyen...
2012. jún. 2. 18:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Egy szép E34-nek én is örülnék, de csak olyannak ami gyári állapotú és makulátlan. Ehhez 2 út van, vagy veszel csillagászati áron egyet valami másik perverztől vagy veszel egy kevésbé szépet és sok sok pénz és munka után az is szép lesz. Én a leharcolt sz@rokat kerülném :)

Ha vagy ennyire őrült akkor nyugodtan vállalj be egyet, ha nem akkor inkább ne. Csak feleslegesen a pénzt fogod beleölni, igazán szép BMWd nem lesz, és majd mindenki csak röhög rajtad, hogy ették egy ~20 éves sz@rt rajoskodni :)

2012. jún. 2. 20:04
 12/24 A kérdező kommentje:
na egy újabb okos hozzáértő... (Y) nem tom mi a f.ért gondolja mindenki h rajoskodni veszi mindenki a k.va bmwt!!!
2012. jún. 2. 20:06
 13/24 anonim ***** válasza:

Első vagyok:

Én mondtam, hogy ne kérdezgess itt ilyeneket, de leginkább ne adj egy fikarsznyit se arra, amiket itt írnak!:D

2012. jún. 2. 20:17
 14/24 anonim ***** válasza:

Attól tartok szép tanulópénz lesz!

Hány éves a kérdező? Meg szabad kérdezni?

2012. jún. 2. 20:51
 15/24 A kérdező kommentje:
21
2012. jún. 2. 20:53
 16/24 anonim ***** válasza:
ha van pénzed egy normálisabb állapotúra, akkor vedd meg, ez kb 500 ezertől kezdődik, az olcsó darabokkal sztem csak szívni fogsz, bármennyire is tetszik..., nekem az első autóm egy mazda 323-as gt volt, ugye egy sportverzió, kevés pénzem volt és vettem egy lelakott, széthajtott darabot, hiába monták, hogy nem éri meg bla bla, autóbolondként nem nyughattam, és mindenképpen sportos erős autót akartam amit élmény vezetni..., utána még megvolt többet állt mint ment ez igaz, de mégsem bántam meg, csak azt, hogy nem BMW-t vettem... , szóval lehet hogy nem ésszerű döntés, lehet hogy szívni fogsz vele, de ha teis olyan megszállott vagy mint én, akkor sztem bánni fogod ha nem bömöst veszel, és nemis békélsz majd meg addig, amíg nem szerzel egyet...
2012. jún. 2. 20:55
 17/24 A kérdező kommentje:
tudom h gondok vannak a bmw-kel. azt is h a japánok jók. de egy bmw-be érezném magam a legjobban nem tudom miért
2012. jún. 2. 21:01
 18/24 anonim ***** válasza:

Vegyél bömöst,és maradj szűz...mert hogy csajokra már nem

marad pénzed az tuti

Egy teletank 25 perc. XDdd

2012. jún. 2. 21:27
 19/24 A kérdező kommentje:
hidd el jönnek a csajok maguktól is :) elég oda egy bmw. más nem kell!
2012. jún. 2. 21:32
 20/24 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

na egy újabb okos hozzáértő... (Y) nem tom mi a f.ért gondolja mindenki h rajoskodni veszi mindenki a k.va bmwt!!!

Talán mert manapság már minden második Bömösben "bodzaszedő" ül,azért

2012. jún. 2. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!