Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitsubishi Colt első autónak?

Mitsubishi Colt első autónak?

Figyelt kérdés

egyik ismerősöm pár hónapja vett egyet, megmutatta, és nagyon megtetszett. nézegettem HaHun, viszonylag olcsó gépek, olvasgattam a népítéletet, szinte mindenki dicséri.

tényleg ennyire jó verda? finom lábmunkával milyen fogyasztással megy városban? fenntartásra, szervizelésre mennyit kell majd költenem?

köszi a válaszokat :)

2012. máj. 21. 23:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Évjárat?

Nem mindegy, hogy egy 30 éves vagy egy másfél éves autóra gondolsz-e.

2012. máj. 22. 07:08
 2/7 anonim ***** válasza:

tesomnak van 97es motor1.3 as motor jo szervizelve mikor kell. 317 00km alkatrész nem borsos de nem olcsó kategoria,8 9 liter városban pálya 7 liter,

furge városban motor csendes .

3/7 anonim ***** válasza:

Jó választás.

Strapabíró néz is ki valahogy és a régebbiek olcsók is.

Szerintem jobbak a japán autók mint a németek vagy a többi.

4/7 anonim ***** válasza:
Van egy '93-as Coltunk lassan harmadik éve. Szervizbe alig kell vinni, alkatrész nem drága, városban ideális, de pályán is elvan. 7 liter körül eszik.
2012. máj. 22. 07:52
 5/7 anonim ***** válasza:
9 évet húzott ki alattam egy 87-es Colt. Én nagyon szerettem, persze a kora miatt akadtak rajta javítgatni valók.
2012. máj. 22. 08:20
 6/7 A kérdező kommentje:

drága első! szted 25 évesen van pénzem szalonból venni egy zsírújat? najó, persze biztos akadnak ilyen jól menő 25 évesek is, de én a csóróbb fajtából származom :)

a legfiatalabb, amit venni tudnék és szeretnék is, az 15 év körül van.

ezek szerint jobb választás mint egy 10 éves buzuki?

2012. máj. 22. 21:22
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én anno egy 13 éves Coltot vettem, 22 éves koráig használtam, akkor már kezdett széthullani. Egy 13 éves Suzukiba ültem át, persze hogy nem volt túl kellemes érzés, de hamar megszoktam. Most azt mondom, inkább egy 10 éves Swift, mint egy 15 éves Mitsu, de ehhez hozzátartozik az is, hogy anyagilag azóta rosszabbul állok.. Kevesebb gondod lenne a Suzukival és kevesebbe fájna a javítás. Ennyi az előnye.
2012. máj. 22. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!