Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az autóról első autónak? Mitsubushi Colt 1993

Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik, pont ennyi pénzem van+ 60ezer az átíratásra és egyéb költségekre. Valakinek esetleg volt már ilyen? [link]
2010. szept. 16. 19:21
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem rossz, de 60e kevés lesz átíratni.

Ja és ha nem akarsz meghülyülni benne, akkor egy rádió is :D

2010. szept. 16. 19:41
 2/9 anonim ***** válasza:
A lányomnak volt ugyanez a tipus, de 350000 km-nél eladta, mert kellett egy nagyobb a család miatt. Addig nem volt vele semmi baja sem, pedig hetente 5-8000 km-t ment vele.
2010. szept. 16. 19:44
 3/9 BeerHunter ***** válasza:
100%

Majdnem 1150 km naponta?

Az nem semmi. Megkérdezhetem, hogy mivel foglalkozott?

Japán márka nem rossz, csak mindenképp nézesd meg szakemberrel, mielőtt megveszed.

2010. szept. 16. 20:07
 4/9 anonim ***** válasza:

A kocsi nagyon jó, de a km állás nem a legjobb, bár tudom, hogy "ennyiért?!". Szóval mint már írták, nézesd meg szakemberrel, jobb adni neki egy tizest, mint generálozni, vagy egyebek. Amúgy ha lenne ennyi pénzem, én tuti belevágnék! Bár még csak készülőben van a jogsi, de attál egy jó ötletet :D

18/f

2010. szept. 16. 20:10
 5/9 anonim ***** válasza:
bocs, adtál*
2010. szept. 16. 20:11
 6/9 anonim ***** válasza:

A futott km egyáltalán nem sok. Ha ennyi pénzért szeretnél autót venni, akkor mindenképpen érdemes megnézni/nézetni, és alaposan kipróbálni.

A 60ezer ft viszont tényleg kevés lesz rendezni a papírokat, meg illene olajat, szűrőket cserélni, és biztos, hogy nem költség mentes az autó ennyi pénzért.

2010. szept. 16. 20:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaaszokat! Ha tudom, most hétvégén meg is nézem, és remélem olyan lesz, amire én számítok, és jön velem egy autószerelő ismerősöm is. Ha minden oké ár-érték arányban, akkor el is hozom. Na meg az eredetvizsga díját megpróbálom kicsikarni az eladótól, elvégre azt neki szokás fizetni.
2010. szept. 17. 08:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Minden járulékos költséget a vevőnek kell fizetni, így az eredetvizsgát is.
2010. szept. 18. 14:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát én örültem volna egy ilyennek, nekem csak egy Tipo-ra telt, bár azt is szerettem. Átírás 75-80 ezer A0 biztivel.
2010. szept. 23. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!