Első autó választás, de milyet?
Gondolkozhatsz a Suzin is, de 4-500.000 körül már egész életképes járgányokat találni. Értem, hogy félsz a nagy autótól, de a kicsinek meg ugye az a véglete, hogy ha belerázódsz a vezetésbe, szerzel egy kis rutint, akkor majd lehet hogy később szidni fogod magad, mert mondjuk a Swiftbe nem fér el annyi minden. Swiftből is éppen ezért ne a szedánt keresdd, a Kalost fenntartásokkal kezeld, a klímán meg gondolkozz el, hogy tényleg kell-e az neked.
Hibamenetes autót se keress, mert nincsen. Használod, elromlik, ez a technika. Az hogy japán, német, svéd még nem garancia semmire - egy használtautónál pláne. Annyira lesz megbízható az autó, amennyire karban tartjátok és amennyire az előző tulajok törődtek ezzel a kérdéssel. Ha nem kifejezetten vagytok műszaki emberek, akkor először inkább egy jó szerelőt keressetek. Az autót amit venni akartok, vigyétek el állapotfelmérésre, meg arra is készüljetek fel, hogy az autóra a vételáron felül sokat kell majd rákölteni (adó, bizt-kötés, átírás, esetleges cserék, szervíz, stb.).
ha van eszed, a swiftet kilövöd...
Nekem az 5ajtós Fabia majdnem 1100kg... Szóval kb 3 mázsával több, pedig ez az 5ajtós.
Amúgy nekem ez a Fabia az első autóm, 1éve van meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!