Első autónak C Corsa, vélemény?
Tökéletes! :) Nagyon jó választás első kocsinak, de még utána is. Bár igaz, elég pici kocsi, de ennek is van előnye. Nekünk is van, sajnos csak 1000es, de elég gyenge, nem ajánlom ezt én se :( Persze pl egy nőnek, aki nem nagyon mer menni, 1. osztályú, de nekem pl nem jött be, 70 felett előzni is nehézkes, viszont nem fogyasztanak sokat. A kis sebessége miatt a féktárcsák se kopnak hamar. Elég jól össze vannak rakva ezek a kocsik, nem sok kínjuk van. A milyénk 2001es, újonnan vettük, eddig semmi motorikus problémája nem volt :) 600 körül már lehet venni normálus típust, de azért ajánlott elmenni vele egy körre, + meghallgatni a motort is.
Nekem még annyi bajom van vele, h mikor kettesbe váltok hidegen, mintha rántana egyet, de csak a 2esnél, az nem tom miért van, de egy ismerősömnek astra van, neki is ugyan ez a baja, bár ő már hozzászokott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!