Melyik a jobb? Egy '98-as évjáratú suzuki swift, vagy egy
'95-ös opel corsa? Tanuló autónak melyiket
választanátok? Első kocsim, kevés a pénzem rá!
Figyelt kérdés
2010. júl. 26. 06:57
1/9 anonim válasza:
Szerintem szinte mindegy. Mindegyik igénytelen, a jó értelemben értve, alkatrész olcsó hozzá, könnyen kezelhető. Az autó műszaki, esztétikai állapotától függ. Én inkább az Opel felé hajlanék, ha nagyjából egyforma állapotban vannak.
2010. júl. 26. 07:03
2/9 anonim válasza:
Ha az árát,alkatrész,karbatartás,akkor a suzi felébe kerül.
A suzinak kisebb a "tekintélye".
Ha még/néha/ felelőtlen fiatal vagy,az opelben nagyobb a túlélési esélyed.
2010. júl. 26. 07:44
3/9 anonim válasza:
Opel Corsa, jó autók azok, sokkal jobbak, mint a Swiftek.
Az a 4 év meg nem számít
2010. júl. 26. 08:11
4/9 anonim válasza:
*3 év.
bocs félreütöttem
2010. júl. 26. 08:11
5/9 anonim válasza:
Én is az Opel Corsát javaslom kezdő autónak! :)
2010. júl. 26. 08:32
6/9 anonim válasza:
Opel Corsa, valamivel jobb a biztonsága, és ráadásul nem néznek le benne!
2010. júl. 26. 10:29
7/9 anonim válasza:
Én egy 3 ajtós 98as Swift GLS-el kezdtem (1.3as), és csak is kizárólag pozitív véleményem van róla. És szerintem mérföldekkel jobban néz ki az opelnál (gyárilag van rajta alufelni, spoiler, és metálkék fényezés), a corsa ugy néz ki mint egy buborék, és eléggé nőies. Nem mintha a szuszka olyan macsójárgány lenne, de sokkal sportosabb és nincs olyan lufiformája. Ami pedig a biztonságot illeti, az útszéli fák nem ugranak eléd, csak ésszel kell menni
2011. ápr. 26. 22:14
8/9 anonim válasza:
én is gondolkoztam ezen a 2 autón végül mást vettem de addig megtudtam mindent erről a 2 kis autórol, én a suzukit ajánlom, de inkáb azt mondom hogy azt vedd meg amelyik jobb állapotú, ha a suzuki esetleg szervizkönyves mert előfordul akkor mindenképp azt vedd. A km órát ne nézd, felesleges inkább vizsgáld át jól a kocsit, nézz alá, kipufogot is nézd végig stb. Próba úton az összes sebességfokozatot teszteld. Ha megvetted azonnal olajcsere, ez a legjobb motorfelújítás!üdv
2011. dec. 30. 21:13
9/9 anonim válasza:
tanakodtam kicsit hogy megéri e a kérdésedre válaszolni mert úgyis tudom hogy le leszek pontozva. De akkor is kimondom, Suzukit semmiféleképp ne vegyél!
Egy Opel százszor biztonságosabb, német autó, fogyasztásban nem hinném hogy nagyon eltér a kettő. főleg ha gyűjtesz pénzt és berakatod a gáz, kánaán lesz számodra. De én annyira opel párti se vagyok, ha tudsz vegyél kicsit komolyabb kocsit, mára már minden alkatrész pénzbe kerül, még a suzukié is. Pár száz forint árkülönbség nem olyan érdekes, úgy se fog minden nap elhagyni a verdád egy alkatrészt. komolyabb kocsit mint pl BMW, régebbi széria...vagy Audi, abból ajánlani tudom az Audi 80at, elég olcsón meg lehet szerezni és alkatrészt is kapsz hozzá, neten van belőle sok. Ha van elég pénzed két autót is vehetsz, az egyiket okmányok nélkül, ami jó lesz alkatrésznek, és a másikat jó állapotban okmányokkal. Okos ember így csinálja, még akkor is ha nem ért az autókhoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!