A Suzuki kezd a Trabant helyébe lépni?
A Swift az egy egyszerű, budget avagy városi autó, és kész. Japánok tervezték, és nagyon jó marketingérzékkel egy olyan helyre vitték, ahol minden bizonnyal nagy rá az igény. Sokan ültek át Trabantból Siwftbe a '90-es években, mert olyan autót kerestek amit olcsó fenntartani és elmegy bárhol.
A japán motorok főleg ebben a korszakban legendásan megbízhatóak voltak, de most is ha megnézel egy régi Swiftet akkor bárki megmondja, hogy elnyűhetetlen szerkezet hajtja. Senki nem mondta, hogy biztonságos, senki nem mondta, hogy kényelmes, vagy olyan jól felszerelt - de nem is ez volt az igény. Szóval szerintem kár lenézni a másikat azért mert egy ilyen autót vezet. Ésszerűen gondolkozik, és ha nem teheti meg, akkor minek esne bele abba a hibába, hogy vesz egy Mercit amit még az unokája is fizethet majd részletre?
Szóval nem gáz ilyet vezetni, főleg nem utazni benne.
Szerintem meg egészen más okból "utálják" sokan a Suzukisokat.
Mégpedig azért, mert sokan közülük úgy viselkednek mint a melegek!
Senkit sem érdekelnének, ha nem akarnának állandóan feltűnősködni, és bizonyítani!
Kinek is??
Hát első sorban maguknak.
...hogy nekik is autójuk van!
Hogyan is zajlik ez az országúton?
Hát így:
...még, hogy a Swift nem autó?!
...és azért is leelőzöm azt a sz@r lassú BMW-t!
...bőven beférek még elé!
...még messze van a szemből jövő kispolski!
...már majdnem a BMW mellé értem!
...csak ne fújna szemből a szél!
...úgy látom, hogy nem kisposki lesz az!
...ha nem ragasztottam volna fel a cápauszonyt, most jobban gyorsulnék!
...úgy látom, hogy az ott szemben inkább egy kamionnak néz ki!
...lehet, hogy mégsem fogok beférni??
Buuummmmm!!
(Sajnos tapasztalatból írom ezeket.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!