A Suzuki kezd a Trabant helyébe lépni?
Én teljes magabizalommal pontozlak le, ha érdekel. A közlekedés nem olcsó és egyáltalán nem egyszerű dolog, ez meg egy szakmai topik kéne hogy legyen épp e miatt. Aki meg nem szakmai szempontokat vesz figyelembe, hova tovább, ökörségeket ír és közhelyeket hoz elő, az ne írogasson akárhova büntetlenül. Majd megtanulja, hogy előbb gondolkozik, utánanéz és csak utána ragad billentyűzetet. Én sem próbáltam tanácsokat adni 10-12 éves fejjel apámnak, hogy hogy kéne megszerelni a Rába betonkeverőt, hanem figyeltem a nagyokat, hogy csinálják és tanultam. Aki meg tanulatlan tuskó, az így járt.
Arról nem is beszélve, hogy az ide látogató kérdezők olyan emberek véleményére kiváncsiak akik tényleg értenek is valamennyire a topikhoz (jelen esetben Közlekedés/Autók, motorok) és nem a sarki autószerelőműhelyben szedték össze szakmai tudásukat.
Nagy tévedés, hogy ez egy szakmai topik. Nem az. Ilyet keress máshol, ahol valóban szakértők válaszolnak. Véleményt, hozzászólást itt bárki írhat kultúrált hangnemben.
Gondolod talán, hogy pl. az "egészség" témakörben csak orvosok és eü dolgozók válaszolhatnak??
már rég a Trabi helyére lépett. 1.részt szegényebbek vették, akiknek max trabijuk volt, meg ilyen kicsi kocsi kellett nekik. Más részt milyen autókat is számítottak be új Suzukikba olyan 10 évvel ezelőtt? A legtöbben Trabantot.
Egyébként Suzuki a neve nem szuzuki...
Volt szerencsém mindkét autóhoz, és ha a kettő közül kellene választanom, gondolkodás nélkül a Lada Samarára szavaznék a régi Swift-tel szemben.
Miért? Nagyobb, erősebb, biztonságosabb (orosz acél :D)
Amúgy Trabantom is volt és jobban elfértem benne, mint a régi Swiftben (a csomagtér is nagyobb volt). Az újabbak már nem olyan gyengék de a régi tényleg egy szutyok. Nem bántásból mondom, tudom, hogy sokaknak nem telik jobbra de nagyon gyenge a kasztnija.
Látom sokan írnak a suzuki kasztnijáról, hogy gyenge. Ezzel nem is vitázhatok, de azért egy apró kérdés:
Akinek X5-ös bmw-je annak a 95%-a nem 90-nel megy a 90-es táblánál valljuk be. Akkor most hogy is van? A suzuki kasztnija gyenge egy 90-es csattanáshoz, míg a bmw kasztnija nem papír egy 160-as ütközéshez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!