Nagy gond az, ha záróvonalon megelőztem a buszt?
Figyelt kérdés
Pont elém kanyarodott ki, még szerintem fel sem gyorsult, illetve ugye a buszosok általában lassan is mennek, én viszont mentem 95 körül, és nem fékeztem be, hanem szimplán megelőztem a zárón. Nagy gond ez? Gondolom ha zsaru nem volt, akkor nincs semmi.2012. máj. 7. 20:31
51/53 anonim válasza:
Bűnpártolás? Úristen, te látod, miket írsz? Szerintem ha nem akarod még nevetségesebbé tenni magad, ne okoskodj. Bűnpártolás, ezen besz@rok! :D
Figyelj, egy jó tanács: keress valakit, akinek egy kicsit is több esze van, mint egy cipősdoboznak, és beszéld meg vele ezeket a dolgokat. Nagyon el vagy tévedve. Mondjuk egy kabaréban talán elmenne, bár szerintem még oda is kemény, amiket mondasz. :)
Ne haragudj, de nem tudlak komolyan venni.
52/53 anonim válasza:
Hat akkor sajnos fel kell hogy vilagositsalak TE Pontosan egy ilyen jogallamban elsz a Torveny betuje szerint!!! Csak olvass utanna Peldaul az Amerikai precedens jognak, milyen iteletek, milyen torvenyek alapjan szulettek( A hires eset a Tempomattal angolul Auto Cruise), a torveny betuje szerint tortent az itelet. Es ez pontosan az amit leirtam. De latom mar masba nem tudtal belekotni...Vagyis akkor TE sem koveted Huen a torvenyeket, es meg TE papolsz Ciposdobozokrol...sajnallak..
53/53 anonim válasza:
Ha elolvasnad az Allampolgarok jogai es kotelezettsegei kiteteleket akkor elsirnad magad...ugyhogy vedd elo a ciposdobozbol az irodalmat es ess neki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!