Nagy gond az, ha záróvonalon megelőztem a buszt?
nem jött semmi szembe...
Egyébként utána engem egy nagyobb autó ugyanúgy megelőzött, csak ott már jöttek szembe is, és kb 110-120-as tempóval ment...
És más szabálytalansága menti a tiédet?
Majd ha egyszer kikanyarodik eléd a bozótból egy traktor, vagy a kanyar mögül előkerül az ominózus család két gyerekkel a suzukiban, akkor gondolod, anyádékat megnyugtatja az a tény, hogy de másnak sikerült ugyanott előzni? És azzal kell leélniük az életüket, hogy a halott fiacskájuk gyilkos. Persze amíg nem történik meg a baj, addig könnyű azt mondani, hogy te vagy a legjobb, téged sosem ér baj.
úristen nem írtottam ki az emberiséget, nem lőttem le senkit, de még csak meg sem vertem valakit, egy előzésért ne legyek már keresztre feszítve... Akik meg 130-140-nel száguldoznak, és kocsisorokat előznek, azokkal mi a helyzet drága barátom?
Most nem a sietés miatt, de minek cammogjak a busz mögött? Meg eleve mint írták, ha lendületesen vezetsz, megvan a lendület, akkor simán megkívánja a helyzet h kielőzd az előtted lévőt ha van rá lehetőséged.
Ennyi erővel akkor a terelővonalat sem lehet átlépni, mert ugyanúgy jöhet szembe egy suzuki...
Amúgy miért kell itt kiemelni a suzkát? Nekem nem az van, de nem nézem le mint te... Szerintem egy kis marutiban vagy mittomén még miben előbb meghalni mint a suzukiban...
"úristen nem írtottam ki az emberiséget, nem lőttem le senkit, de még csak meg sem vertem valakit, egy előzésért ne legyek már keresztre feszítve..."
Nem leszel, amíg nem okozol balesetet.
"Akik meg 130-140-nel száguldoznak, és kocsisorokat előznek, azokkal mi a helyzet drága barátom?"
Azok ugyanúgy közveszélyesek, mint te.
"Most nem a sietés miatt, de minek cammogjak a busz mögött?"
Mert nem szabad megelőznöd.
"Meg eleve mint írták, ha lendületesen vezetsz, megvan a lendület, akkor simán megkívánja a helyzet h kielőzd az előtted lévőt ha van rá lehetőséged."
A sebesség önmagában nem jogosít előzésre. Ha van lehetőséged - és a kresz megengedi -, előzhetsz.
"Ennyi erővel akkor a terelővonalat sem lehet átlépni, mert ugyanúgy jöhet szembe egy suzuki..."
De, mert egyrészt azt megengedik a szabályok, tehát a szembejövő is számít rá, hogy jöhet szembe valaki. Másrészt azért van a szaggatott, mert ott nem veszélyes az előzés. Azért van a folytonos, mert ott veszélyes.
"Amúgy miért kell itt kiemelni a suzkát? Nekem nem az van, de nem nézem le mint te..."
Nem nézem le. Semmi rosszat nemírtam róla. Sok embernek van, hát azt hoztam fel példának.
"Szerintem egy kis marutiban vagy mittomén még miben előbb meghalni mint a suzukiban..."
De a platós IFA mindkettőben meg fog ölni.
Egyéb kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!