Nagy gond az, ha záróvonalon megelőztem a buszt?
köszi a választ!! :)
Már kikanyarodott a busz tehát kiengedtem, csak "nagy" sebességgel(95) mentem, és inkább kikerültem.
Amúgy milyen büntetés jár ilyenért?
igen pont így volt utolsó :)
Piroson még nem mentem át, de ki tudja mi késik nem múlik. Ezt sosem lehet kiszámítani.
meg se tudnám számolni a kezemen hányszor mentem át már záróvonalon, pedig nem olyan régi a jogsim, elötte jobban körülnéz az ember, aztán mehet, mert van olyan hogy biciklist is csak úgy tudsz előzni, vagy vánszorogsz egy kilométeren át.
amúgy ha ésszerűsség határain belül csinálod nincs gond
Hát most mit mondjak erre?
Nem szabályos záróvonalon előzni pláne buszt városban.
Mondjuk mindíg jobb kikerülni mint beleszállni.
Ilyen manővert csak akkor ((szabad)) csinálni ha jól belátható az út. Záróvonalat mindíg veszélyes helyre festenek fel álltalában!
Engem nem izgat ,hogy szabálytalankodsz de a baleset mindíg a felelőtlenségből van legtöbbször. Fél másodperc alatt megvan a baj.
*Azt gondolod most de TE gyorsabban reagálsz majd úgyis!
-Közlöm veled akkor fog leesni mi van ha már megtörtént!
Például kilép valaki valahonnan te meg pont záróvonalazol és elütsz valakit. Isten nem mossa le rólad hogy nem te voltál a hibás. -Oszt reszeltek neked a sittkón! megy a hugi-dugi subidubi! :P
Vagy ha bevágódsz egy kamion alá a tűzoltó a halottkémmel vakargat majd le a tengelyről.. Míg a temetésed szervezik a mentősök másnap a kocsmába mesélik a sztoridat sör szotyi mellett ,hogy milyen nehéz volt levakarni spaklival téged az első hídról meg a gumikról és így dícsérik majd a szívos voltál és ragaszkodó!.. :P
Mindenki azt hiszi sérthetetlen és a baj csak a másikkal történhet. Szóval én azt mondom a hosszú élet mottoja az hogy inkább ésszel élj ember !
Záróvonalat azért festenek fel, mert veszélyes az előzés. Lehet, hogy 100-ból 99-szer nem lesz baj, de ha egyszer igen, akkor majd megnézem, mit csinálsz 90-es tempóval.
Csak remélem, hogy te és a hozzád hasonlók velem (és a pótos IFÁ-val) találjátok szembe magatokat, nem egy suzukis családdal, két gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!