Milyen Swiftet vezetni?
Sokféle autót vezettem, most régi Swiftem van. Nincs vele gondom, a korábbiakhoz képest érzékelt kényelmetlenségeket pár nap alatt megszoktam. Nekem mindegy, mi visz el A-ból B-be, nem villogni akarok vele, hanem közlekedni, szépen, szabályosan. Ennek ellenére 160-at autópályán simán kihoztam belőle, mert fel sem tűnt..
(25 éve vezetek.)
a linkelt kepen latni hogy a suzukinek bementa motorja rendesen biztos jo osszenomta a pasasokat
a peugeot azert biztonsagosabb sot
Figyelj, egy Swift nem biztonságos. Sok olyan eset van (szerencsére) amikor nem törik össze nagyon, vagy ha nagyon is össze törik akkor sem történik nagy baj, de nem tudod kiszámítani. Igaz, ha 130-al afalba mész, akkor akár Swift, akár egy más hasonló kategóriájú autóban is tropára töröd magad, de még az életébe is kerülhet valakinek.
Ha viszont egy egyszerű kis koccanást veszünk, akkor igenis könnyen törik a karosszériája, nm beszélve arról, hogy az oszlopok sem elég biztonságosak.
Úttartása, menettulajdonságai teljesen átlagosak, szerintem nem rosszak, de vezettem jobbat is. Városi használatra megteszi, első autónak meg végképp elég, ha mindenképpen Swiftet akarsz. Például én tudom neked ajánlani a Honda Civicet, vagy mondjuk Toyota Corolla.
Legjobb, ha te magad kipróbálod mind a hármat és saját tapasztalatodra alapozva döntesz. Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!