Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen Swiftet vezetni?

Milyen Swiftet vezetni?

Figyelt kérdés
Első autómat szeretném megvenni, a Swiftekkel szemezgetek. Úgy tudom tartós elpusztíthatatlan gépek. Nem vezettem még ilyen autót, sőt, nagyon sok fajtát se. Érdekel a tapasztaltak véleménye, milyen vezetni? Kell félni a kasztni miatt hogy gyenge? Mennyire jó az út tartása, milyen egy ilyen kocsival közlekedni?

2012. máj. 5. 12:17
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
AA lenyeg: Meghalni mindennemu autoban lehet, erre felkeszulni nem lehet..az hogy mivel sok van belole ez adja a statisztikat...ha most csak az jar a fejedben hogy mivan ha osszetorod akkor teljesen mindegy milyen autot veszel. Motorikusan megbizhato es igenytelen, nagyon jol megy, hat telen azert nem indulnek el vele a hegyi rallyn az is biztos de egy holanccal meg jo gumikkal mindenhova elvisz. A futomuve is megfelel a celnak, ugyhogy hajra elso Autonak tokeletes, ha esetleg baja lesz nem kell sajnalni sem nagyon. Magadra meg igyis ugyis Vigyaznod kell akarmilyen autot veszel. Es aki fikazza a Szuzukit annak mondom uljon be egy 3.8L hatsokerekes 1.5 tonnas szemelyautoba es esobe probaljon meg lenduletesen kigyorsitani vagy kanyarodni...remalom es eselytelen, akar egy korforgalomba belemenni...azert az elsokerekesnek is megvannak az elonyei a virsligumikon(aki nem tudja a nagyobb futofelulet kisebb vizkiszorito erot eredmenyez).
2012. máj. 25. 12:34
 32/36 anonim ***** válasza:
A suzuki szidás maga egy elvi kérdés. Egyszerűen ciki. Mint ahogy ciki a szandál-fehér zokni, burger kingben a kolbász evés, templomban káromkodás, rózsaszínű ferrari. Kb az a kategória maga az autó mint a toyota yaris. Érzéketlen, érzelemmentes jármű négy kerékkel mely elvisz A-ból B-be. Nyilván nem autób*zik veszik a suzukikat hanem melóbajárós családapák. Nem leszólni akarom, egyszerűen csak elmondtam, hogy mi a baj vele. És hozzá kell tenni, hogy nem is szépségéről híres. Ha suzukim lenne,(nincs az a pénz, hogy olyanom legyen) kitaposnám a belét, széthajtom és kicsit sem sajnálnám. Nem érdemli a törődést. Sosem fog szépnek tűnni, sosem lesz klasszikus. A helyedben vennék egy jó állapotú "ezerkettes" vagy kockaladát. Na a Ladákat nem nézik le. Tudja ugyanazt mint a swift csak szebb. És az "ezerkettes" egy szeretnivaló klasszikus. Olcsó, megbízható, olcsó alkatrész. Vagy vegyél 190-es mercit, 5L-t fogyaszt(!), szép autó, elegáns, elpusztíthatatlan és lenézni sem fognak vele sehol. Vagy A Vectrát, Astrát stb. Bár az Opelek elég rohadósak, de a motorjuk halhatatlan. A vectra megint csak 6L-t eszik, szép és ezzel sem fognak lenézni. A helyedben megfogadnám. Nyilván nem másoknak veszel autót, hanem magadnak, ezt is értem. De azért mégsem mindegy. Persze, arra, jó hogy elvigyen A-ból B-be, de mondom, autószerető ember nem vesz swiftet. Sokan nem is sorolják autó kategóriába.
2012. máj. 25. 13:47
 33/36 anonim ***** válasza:
Árban megegyeznek a swift-el egyébként.
2012. máj. 25. 13:48
 34/36 anonim ***** válasza:

Sokféle autót vezettem, most régi Swiftem van. Nincs vele gondom, a korábbiakhoz képest érzékelt kényelmetlenségeket pár nap alatt megszoktam. Nekem mindegy, mi visz el A-ból B-be, nem villogni akarok vele, hanem közlekedni, szépen, szabályosan. Ennek ellenére 160-at autópályán simán kihoztam belőle, mert fel sem tűnt..

(25 éve vezetek.)

2012. máj. 25. 17:18
 35/36 anonim ***** válasza:

a linkelt kepen latni hogy a suzukinek bementa motorja rendesen biztos jo osszenomta a pasasokat

a peugeot azert biztonsagosabb sot

2012. máj. 25. 17:52
 36/36 anonim ***** válasza:

Figyelj, egy Swift nem biztonságos. Sok olyan eset van (szerencsére) amikor nem törik össze nagyon, vagy ha nagyon is össze törik akkor sem történik nagy baj, de nem tudod kiszámítani. Igaz, ha 130-al afalba mész, akkor akár Swift, akár egy más hasonló kategóriájú autóban is tropára töröd magad, de még az életébe is kerülhet valakinek.

Ha viszont egy egyszerű kis koccanást veszünk, akkor igenis könnyen törik a karosszériája, nm beszélve arról, hogy az oszlopok sem elég biztonságosak.

Úttartása, menettulajdonságai teljesen átlagosak, szerintem nem rosszak, de vezettem jobbat is. Városi használatra megteszi, első autónak meg végképp elég, ha mindenképpen Swiftet akarsz. Például én tudom neked ajánlani a Honda Civicet, vagy mondjuk Toyota Corolla.

Legjobb, ha te magad kipróbálod mind a hármat és saját tapasztalatodra alapozva döntesz. Sok szerencsét!

2012. máj. 25. 20:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!