Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen Swiftet vezetni?

Milyen Swiftet vezetni?

Figyelt kérdés
Első autómat szeretném megvenni, a Swiftekkel szemezgetek. Úgy tudom tartós elpusztíthatatlan gépek. Nem vezettem még ilyen autót, sőt, nagyon sok fajtát se. Érdekel a tapasztaltak véleménye, milyen vezetni? Kell félni a kasztni miatt hogy gyenge? Mennyire jó az út tartása, milyen egy ilyen kocsival közlekedni?

2012. máj. 5. 12:17
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Én csak azt látom hogy hasonlóan törtek, mindkettőben túlélték, igaz, a 206-os utasát súlyos sérülésekkel vitték el, bár nem tudni hogy övet használt-e stb. Mivel mindkét autó orra kb egyforma hosszú, ez azt jelenti hogy hasonlóan biztonságosak. Tetszik a 206-os is egyébként, csak nem tudom mennyire megbízható:S
2012. máj. 5. 14:34
 12/36 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem (lehet szidni), a suzuki egy kalap sz@ar! Nem azért van minden második embernek suzukija, mert az olyan jó, hanem mert nincs pénz jobbra. Egy suzuki árából lehet venni egy jó állapotú '90-es évek beli Volkswagent vagy Audit. Az, ha régi is, én ezerszer nagyobb tisztelettel nézek rá, mint egy suzukira .
2012. máj. 5. 16:57
 13/36 A kérdező kommentje:
Miért, mi bajod van vele?
2012. máj. 5. 18:24
 14/36 anonim ***** válasza:
16:57-nek.Nem akarom megsérteni,sőt a Suzuki gépjárművek pártolását sem akarom(más márkájú autóm van).De egy másik kérdésnél olvastam egy válaszát,ahol írta,hogy édesapja Ladájával autózik.Mennyivel biztonságosabb egy Lada mint egy Suzuki?Miért egy kalap szar egy Suzuki személyautó egy Lada mellett?Utolsó mondatára pedig semmi komment....
2012. máj. 5. 18:34
 15/36 anonim ***** válasza:

Mivel fillérekért megveheted és nagyon-nagyon olcsón fenntartható, ezért azt mondom, megéri a vételárát. Az 1,3-as tök jól megy a papír kaszni miatt.

Biztonságban kb. azt hozza, amit a többi 25-30 éves autó, ami nem is gáz mindaddig, amíg beléd nem rongyol mondjuk egy új Octavia. Az széjjelszaggatja a Suzy-t, mint a szart.

Úttartás ramaty, menetkomfort szintén, ami nem csoda, tekintve hogy technikailag a '80-as évek olcsójános autója. Sajnos nem jó vezetni.

Viszont nem szervizigényes, megbízható, van hozzá minden bontóból is. Egy ütőkártyája van tehát: költségkímélő.

2012. máj. 5. 22:26
 16/36 anonim válasza:
100%
Csak a két autó ütközésével kapcsolatban szeretnék annyit szólni, hogy semmit nem jelent hogy az eleje mennyire törik ossze. Csak az utatér védelme fontos. És ha megnézed mondjuk a 206-os ajtaját meg a swift ajtaját akkor sok centi eltérést fogsz látni a vastagságában.
2012. máj. 5. 22:53
 17/36 A kérdező kommentje:
Ami még elérhető kis ráfizetéssel, az mondjuk egy 1,2-es Kalos, azzal jobban járok?
2012. máj. 6. 08:47
 18/36 anonim ***** válasza:
Akkor már sokkal inkább a Swift!
2012. máj. 6. 09:25
 19/36 A kérdező kommentje:
A Swiftet fikázzák hogy papír, a Kalos jóval masszívabb, azzal mi a baj?
2012. máj. 6. 12:52
 20/36 anonim ***** válasza:
Még mindig figyelmen kívül hagyod a tényt, hogy a swiftet a 80-as évek végén tervezték, azt a 206-ost pedig a 90-es évek végén. 10 év tevezésbeli különbség van köztük, ami meglátszik a törésteszteken is.
2012. máj. 6. 13:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!