Milyen autót ajánlanátok?
BMW 3-as A4-es Audi,VW Passat, Octavia RS,Mercedes E vagy C osztály. Hát ezek elég szépek és mennek is. Én dieselt vennék, mindegyiknek jó diesel motorjai vannak!
NICO
Én új kocsiból dízelt csak akkor ajánlanék, ha tudom, hogy van néhány százezred alkatrészekre bespájzolva, vagy garanciás kocsit veszel.
De hogy én mit ajánlanék, nem tudnám megmondani, mert mindegyiknek van valami hibája gyárilag. Én azt mondanám, hogy ha van valami elképzelésed, nézz rá a neten a /totalcar autós népitéletek/ oldalra, ott találsz pozitív, és negatív véleményeket, minden márkáról.
"de nézzél valami jó franciát, azok nem kompromisszumosak. :)"
Egy Ft-ot nem adnék egy francia hulladékért... :D :D Az biztos!
Elég rendesen szedi a lábát a kis CDI
Ez igaz, de nem a sok Km-től kell tartani hanem attól ha nem szervizelték rendesen. Ha mindent megkapott amire szüksége volt akkor rengeteget elfutnak ezek a dízel motorok...
631 000km... 2006-os évjárat!
A140L barátom! Szerinted olyan minek szól bele akinek fogalma sincsen az autókról?
Még mindig csak azt tudom mondani, hogy: "A hülye okoskodik, az okos hülyéskedik!"
Nekem jóformán csak diesel autóm volt, egy két izmosabb benzinest leszámítva,ami nem ebbe a kategóriába tartozik..
Tutira biztos,hogy nem fog többet költeni egy diesel autóra mint egy benzinesre ez egy állati nagy baromság, tipikus 1.3-as benzines Suzuki tulajok tipikus válasza!
A Passatom 480.000km után még mindig megy hibátlanul megbízhatóan, Apám használja a mai napig, pedig 1.9PDTDi 131Le-s DIESEL!!! motor hajtja. Jobb lenne, ha inkább a totalcar cikkek végén osztanád az "észt", minthogy az ide segítségért forduló embereknek adod felelősség nélkül a hülyébbnél hülyébb tanácsokat!(Remélem példát nem kell rá írnom...)
Nincs igazam A140L?Már nem bírom olvasni a sok marhaságot..
NICO
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!