Eső autót kb 400. 000 ft-ért milyent ajánlanátok, ami nőies és nem nagy van benne klíma és előny ha 5 személyes?
Ha 400.000-d van rá akkor max. 300-340 körül vegyél autót, csomó költséged lesz átírással meg minden egyébbel. Ha nő vagy akkor egy jó autószerelőt is érdemes kerítened, aki nem ver át, hiszen mégiscsak 10+ éves használtautókról beszélünk. Én klímát mondjuk kicsit pazarlásnak tartom egy ilyen olcsó autóban, ha tényleg használni akarod akkor 1-2 liter üzemanyagtöblettel simán számolni kell 100 kilométeren, szóval egy nyáron 40-50 ezer forintot simán ki lehet dobni a klíma-használatra, elég nagy pazarlás szerintem, egyszerűbb lehozni az ablakot, de te tudod. Ezeket nézd meg:
Fiat Palio: [link]
Citroen ZX: [link]
Renault Clio: [link]
Ford Fiesta: [link]
Nissan Micra: [link]
"cvitroent,peugeot,fiatot nem veszek csak rosszat hallottam a francia,olasz autókról"
Egy ilyen idős autót már kínoztak annyit hogy úgy sem látszik hogy milyen nemzet gyártotta. De lelked rajta, ha ez alapján akarsz dönteni, a többi gyártó sem csinál rosszakat, csak éppen ennek a kiválogatásnak nem sok értelmét látom. De ha tényleg nagyon ragaszkodsz hozzá akkor mielőtt vennél akármilyen német/japán vagy egyéb nemzetiségű autót jól szedd szét mert elég valószínű hogy az akksit, a szélvédőmos-tartályt, az ablaktörlőlapátot az ablakokat, az ülést, az izzítógyertyát, a gumit, a lengéscsillapítót vagy valamely más alkatrészt netán a franciák/olaszok gyártottak.
"a Renault méretben pont megfelel"
Az is francia, csak úgy mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!