Ti hogyan döntenétek?
Figyelt kérdés
Van három autó ami közül kellene választani. Első Skoda octavia vrs 1.8T motorral 12 éves 150.000Km, VW golf IV 150.000km 1.8T 13 éves, Dacia Logan 2008 , 85 lóerős dízel motor 18.000 Km. A három autó nagyjából ugyanaz az árakategoria, csak nem tudom eldönteni, mert ugyebár csalogató az erős benzinmotor, de zavaró az autó régisége és a drága szervizelés. Ti melyik autót választanátok ?2012. ápr. 30. 21:18
1/8 anonim válasza:
Nekem RS Octavia II-m van. Ezek után csakis RS-t vennék! Megbízható kényelmes, megy mint egy vadállat, hihetetlen jó a váltókiosztása!
2/8 anonim válasza:
Ha vagyánykodni akarsz egy Zaporozsec-presztízsű autócsodával és nem zavar hogy ez paradoxon, akkor az Octavia.
Ha szívesen olvadsz be a tömegbe mint egy szürke egér, esetleg vaj van a fejeden és el akarsz tűnni akkor vegyél nyugodtan Golfot.
Ha arra kell az autó hogy eljuss A-ból B-be és tojsz mindenki véleményére akkor a Logan.
3/8 anonim válasza:
Nem utolsó sorban lehet vele nyaralni menni (inkább száguldani) 3 bicikli a tetőn, csomagok, utánfutón 2 motor és simán toltam le a népet 150-160-al:D
Persze nekem nem széria se a motor, se a fék és futóműrendszer.:)
4/8 anonim válasza:
1-3-4 válaszoló ugyanaz voltam:D
5/8 anonim válasza:
én így látatlanba a 4es golfot mondanám csak jókat halottam róla, meg amúgy nem is olyan kicsi az.
6/8 anonim válasza:
Én azt mondanám, hogy turbós motort ne vegyél, csak akkor ha rallyzni akarsz. (egy plusz alkatrész ami elromolhat, és nem is olcsó mulatság) Ha nekem kellene választanom, talán golf.
7/8 anonim válasza:
mi 6 on begyurodtunk egy logan ban és kimentünk a mezöre vele extrém terepen ami romániában erdélyeben vagyis csikban van. érte is az alját de kivitt, nem érte maradandó nyom vagy kár az autót. traktornak is megfelel lehet utána kötni a szénás szekeret.
8/8 anonim válasza:
egyértelmű a logan!
olcsó a fenntartása, a legöregebb példány is 8 éves, nincs rozsda, megbízható, és a külseje sem ronda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!