Ti hogyan döntenétek?
35 éves vagyok, munkanélküli, elvált, 3 gyerek édesanyja...
1. Orvosi laboratóriumi analitikus
2. Szülésznő
3. Ápoló (okj)
4. Külföld (segédmunka)
mármint, hogy ezek a végzettségeid, vagy a kínált meló?
a gyerekek mellett melyiket tudod vállalni?
külföldet is? vagy akkor ők hol lennének?
Ezek nem a végzettségeim. Az első kettő közül valamelyiket egyetemen tanulnám szeptembertől.
Külfölddel kapcsolatban nem is az a legnagyobb baj, hogy hol lennének a gyerekeim, bár ez is kérdéses. Sokkal jobban félek attól, hogy nem tudom, mennyire ártana nekik/nekünk. Főleg a 3 éves fiamnak... :( Meg csak az olyan munkák jöhetnének számításba, ahol ingyen ellátás és szállás van (pl. szobalány), de az ilyen melóknál általában a szezon alatt (kb. 6 hónap) haza sem lehet jönni. :(
A külföldi segédmunkát kizárnám, a gyerekek miatt. Még egy felnőttnek is nehéz hirtelen belerázódni az új környezetbe, de a gyerekeknek még jobban. Meg persze neked is nehezebb így, hogy velük lennél (vagy ha nélkülük, úgy gondolom még nehezebb)
Én ezek közül az ápolót mondanám, és miközben végzed az okj-t, esetleg keresnék a helyedben valamilyen munkát, bármit, mert amit külföldön végeznél, olyat itthon is találsz szerintem simán.
Sok sikert!
Köszi a választ.
Ezzel az ápolói okj-vel csak az a gond, hogy igaz, hogy a képzés esti, de nappal (reggel 8-tól délután 2-ig)kellene bejárnom órákra, hetente 2x. Nem hiszem, hogy találnék olyan munkát, ami mellett tudnám ezt a sulit csinálni. :(
Külföld pedig azt hiszem tényleg felejtős. Legalábbis most még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!