Hogy döntenétek ilyen esetben? Nehéz döntést kéne hozni.
Egyetem.
Állást még találhat az eber normálisat, de ha már azember elkezdte az egyetemet, beleölte a pénzét, akkor fejezze is be amit elkezdett..
Esetleg halasztanék egy évet az egyetemen és addig dolgoznék, és félretennék, amennyit tudok.
Persze attól függ, hogy milyen szakon tanulsz, de elsővel ellentétben én úgy gondolom, hogy diplomával sem olyan könnyű olyan állást találni, amit meg is fizetnek, és szereted is, érdekel, szívesen csinálod.
Szóval nyilván nem örökre, de félretenném az egyetemet.
És diploma után még az életrajzodban is jól fog mutatni, hogy nem vagy teljesen tapasztalatlan.
az attól függ milyen munka....ha megkaphatnám az egyetem elvégzése után is akkor egyetemet választanék...vagy lehet hogy halasztanék inkább.
Am tényleg, milyen munka ez?
Ha ennyire bejön a munka, akkor fejezd be az egyetemet levelezőn vagy hétvégin.
Ma öröm, ha egyáltalán találsz állást, külön szerencse kell, hogy élvezd is, és jól is fizessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!