Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy döntenétek ilyen esetben?...

Hogy döntenétek ilyen esetben? Nehéz döntést kéne hozni.

Figyelt kérdés
Képzeljétek el,hogy egyetemisták vagytok,és nyárra találtok egy nagyon jó diákmunkát,ami érdekel is titeket,mert sok emberrel találkoztok,pörgős kis munkát végeztek,és még jól is kerestek.Nyár végén aztán felajánlja a munkaadó,hogy ősztől teljes munkaidőben is dolgozhatnátok,ugyanazt a munkát kéne végezni,amit eddig.De közben meg vár az egyetem is.Hogy döntenétek?
2012. márc. 17. 21:47
1 2
 1/14 anonim válasza:
54%

Egyetem.

Állást még találhat az eber normálisat, de ha már azember elkezdte az egyetemet, beleölte a pénzét, akkor fejezze is be amit elkezdett..

2012. márc. 17. 21:50
 2/14 A kérdező kommentje:
tegyük hozzá azt,hogy már régóta álmodoztatok egy ilyen állásról
2012. márc. 17. 21:52
 3/14 anonim ***** válasza:
86%

Esetleg halasztanék egy évet az egyetemen és addig dolgoznék, és félretennék, amennyit tudok.

Persze attól függ, hogy milyen szakon tanulsz, de elsővel ellentétben én úgy gondolom, hogy diplomával sem olyan könnyű olyan állást találni, amit meg is fizetnek, és szereted is, érdekel, szívesen csinálod.

Szóval nyilván nem örökre, de félretenném az egyetemet.

És diploma után még az életrajzodban is jól fog mutatni, hogy nem vagy teljesen tapasztalatlan.

2012. márc. 17. 21:54
 4/14 anonim válasza:
66%
Halassz évet az egyetemen.
2012. márc. 17. 21:55
 5/14 anonim válasza:
66%

az attól függ milyen munka....ha megkaphatnám az egyetem elvégzése után is akkor egyetemet választanék...vagy lehet hogy halasztanék inkább.

Am tényleg, milyen munka ez?

2012. márc. 17. 21:55
 6/14 A kérdező kommentje:
vonaton utaskísérő,elég pörgős munka
2012. márc. 17. 21:56
 7/14 anonim ***** válasza:
76%
Mi lenne ha egyetemen átiratkoznál levelezősre?Ugyanott folytatnád csak levelezőn.És levelezővel könnyebb összehangolnia pihenő és szabadnapokat.Nappalin nem tudod az órákat úgy rendezni hogy megfelelő legyen a munkához.
2012. márc. 17. 21:58
 8/14 anonim ***** válasza:
86%

Ha ennyire bejön a munka, akkor fejezd be az egyetemet levelezőn vagy hétvégin.

Ma öröm, ha egyáltalán találsz állást, külön szerencse kell, hogy élvezd is, és jól is fizessen.

2012. márc. 17. 21:58
 9/14 A kérdező kommentje:
levelezőre fogok menni
2012. márc. 17. 22:00
 10/14 anonim ***** válasza:
Én is munka mellett diplomáztam. Ha a szak és a munka összevág, akkor a diplomamunka megírásában hatalmas segítség a saját tapasztalat.
2012. márc. 18. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!