Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy döntenétek ilyen esetben?...

Hogy döntenétek ilyen esetben? Nehéz döntést kéne hozni.

Figyelt kérdés
Képzeljétek el,hogy egyetemisták vagytok,és nyárra találtok egy nagyon jó diákmunkát,ami érdekel is titeket,mert sok emberrel találkoztok,pörgős kis munkát végeztek,és még jól is kerestek.Nyár végén aztán felajánlja a munkaadó,hogy ősztől teljes munkaidőben is dolgozhatnátok,ugyanazt a munkát kéne végezni,amit eddig.De közben meg vár az egyetem is.Hogy döntenétek?
2012. márc. 17. 21:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mostani nehéz helyzetben, inkább a melót választanám, illetve választottam én is. Ha levelező mellett tudod csinálni, akkor az jó, de nem lesz könnyű úgy sem.
2012. márc. 18. 12:14
 12/14 anonim ***** válasza:
levelező, egyéni időbeosztás. biztos meg lehetne oldani a sulit munka mellett. nehéz lenne, de nem lehetne
2012. márc. 18. 14:50
 13/14 anonim válasza:
Mi az hogy utaskísérő a vonaton? Még sosem láttam olyat, mi a dolga?
2012. márc. 19. 17:08
 14/14 anonim ***** válasza:

Én is ezen gondolkodom?

Pestről, Magyarországról beszélünk?

Mert ott csak nem túl bizalomgerjesztő kallerekről vannak emlékeim, az egyik nemrég ki is akart kezdeni velem, üres volt az egész kocsi :O

Viszont Ausztriában most indult egy új magánvonat-társaság, jobban el tudom képzelni, hogy egy fiatal egyetemista lány, a jó kereset miatt oda vágyna.

2012. márc. 20. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!