Melyik kocsit válasszam?
Figyelt kérdés
Apám venni akar nekem egy kocsit mert 18 lettem , és ez lenne az ajándék.
Mindenképpen terepjárót szeretnék , de nem tom milyet.
Bmw x5 , Toyota Land Crusier , Volvo xc90 , jöhet szóba,
aki tud mást ajánlani írjon. (nem szertném ha drágább lenne mint 17 millió )
Előre köszönök minden segítséget.
2009. jún. 22. 23:54
31/34 anonim válasza:
Akkor te még nem ültél bmwben :)
32/34 anonim válasza:
Az apjának meg cadillac escelade! na bazz! vegyél egy bmw x5-öt, plusz egy sofőrt hogy ne húzd meg a kocsid!
33/34 anonim válasza:
az apjának meg cadillac escelade! na ez igen! vedd meg mindhármat + egy sofőrt hogy ne húzza meg a kocsikádat, és majd saját szájízed szerint váltogathatod!
34/34 anonim válasza:
Akkor én most tényleg normálisan szólnék hozzád... lehet, hogy már úgyis megvan, ha egyáltalán igaz a dolog. De 18 éves vagy...igazuk van, ha villogni akarsz, majd villoghatsz, van még rá időd. És én is hasonló helyzetben lennék.. de nem kell a luxusautó, és nem akarok vele járkálni amíg nem a saját érdemem. És mondom, van időd még, tanulj meg egy egyszerűbb autóban vezetni, van aki annak örül, ha ennyi idősen kocsija van. Én nem mondom, hogy úgyis csak összetörnéd, de az is igaz, hogy egy jó 100.000 km után tud biztosra vezetni az ember, és egyébként is elég sok a baleset manapság, ha nem is a te hibád lenne, még valószínű, hogy nehezebben jönnél ki belőle...itt mondjuk érvénybelép, hogy egy jobb minőségű autóval kevesebb a veszély, de egy középkategóriással sem kell hajtani 18 évesen mint az állat. Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!