Melyik kocsit válasszam?
Apám venni akar nekem egy kocsit mert 18 lettem , és ez lenne az ajándék.
Mindenképpen terepjárót szeretnék , de nem tom milyet.
Bmw x5 , Toyota Land Crusier , Volvo xc90 , jöhet szóba,
aki tud mást ajánlani írjon. (nem szertném ha drágább lenne mint 17 millió )
Előre köszönök minden segítséget.
Nem kell a nagyzolás,de ha már nagyzolni karsz,nem mind1 melyik kocsi,ha úgyis megkapod? De azért szólj mikor mész vele az utcára,mert aznap nem vezetek :-)
Mellesleg nagyon tudlak sanálni,hogy ekkora a problémád,más azon gondolkodik,hogy fizesse a számláit és mit egyen holnap és ne hazudjon a gyerekének,hogy miért nem tud nek venni 3 tábla csokit....
Milyen jót szórakoztam ezen a kérdésen!!!!Hát még a válszokon!!!!!:-)
Komolytalan a kérdés és maga a feltevője is az lehet.Aki ilyen kérdésen gondolkodik,az nem itt tesz fel kérdéseket.
De ami azt illeti,teljes mértékben egyet értek az előttem szólóakkal,akik azt mondták,egy taknyos frissjogsis suhancnak a segge alá nem valók ezek az autók!!!!!Fel sem tudják mérni mi erő lakozik ezekben az autókban!!!
Nekünk c200-unk van,nem terepjáró,de van benne erő igazán.Soha,hangsúlyozom SOHA nem engedtem másnak,hogy vezesse rajtunk kívül(azaz én és párom)A fiamnak pedig nem adnék egy ilyen állatot a segge alá.Jobban szeretem annál,minthogy rutin nélkül,18 éves korára adjak neki egy 17 millás koporsót.
Tessék először megmutatni,hogy igenis megtanult vezetni.
Hozzá kell tennem , hogy apám autóját pécs és debrecen között vezette, végig több mint 300 km-en .
Ha ennyire nem tudnék vezetni , nyilván nem venne.
Egyébként úgy egyeztem meg a faterral , hogy legeny enyém a Cadillac és ő meg vesz magának
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!