Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik kocsit válasszam?

Melyik kocsit válasszam?

Figyelt kérdés

Apám venni akar nekem egy kocsit mert 18 lettem , és ez lenne az ajándék.

Mindenképpen terepjárót szeretnék , de nem tom milyet.

Bmw x5 , Toyota Land Crusier , Volvo xc90 , jöhet szóba,

aki tud mást ajánlani írjon. (nem szertném ha drágább lenne mint 17 millió )

Előre köszönök minden segítséget.

2009. jún. 22. 23:54
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
azt hittem h apádnak bugatty veyron-ja van :S
2009. jún. 23. 11:32
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha apádnak ilyen autója van, miért nem ő ad tanácsot, hogy milyen autót vezess??? Kamu..
2009. jún. 23. 12:09
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
jaj kis pubinak mekkora arca van.. lehet, hogy nem nehéz vezetni egy 400LE AUTOMATA kocsit, én is eltudnám vezetni 14 éves fejjel, de gondolom mentél vele egyesbe egyenesen 20 métert és most azthiszed tudsz vezetni .. minek 400 le? egyébként én az X5-öt választanám ..
2009. jún. 23. 12:17
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell a nagyzolás,de ha már nagyzolni karsz,nem mind1 melyik kocsi,ha úgyis megkapod? De azért szólj mikor mész vele az utcára,mert aznap nem vezetek :-)

Mellesleg nagyon tudlak sanálni,hogy ekkora a problémád,más azon gondolkodik,hogy fizesse a számláit és mit egyen holnap és ne hazudjon a gyerekének,hogy miért nem tud nek venni 3 tábla csokit....

2009. jún. 23. 12:20
 15/34 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem a Land Cruiser ami a SUV kategóriában jó. Olyan élhető autó mint egy Lexus, kevésbé lehet szervízigényes mint egy új BMW, és talán neked is jobb lenne ha kevésbé lenne feltűnő. Ha BMW, akkor valami rendes autó, 3er, 5er, 6er, 7er. A Volvo szerintem meg a családapák, családanyák kombija:)
2009. jún. 23. 12:49
 16/34 anonim ***** válasza:
19%
Figyelj én szerintem nem kamu a kérdést.Azért mert gazdagok már csoda ha feljön és tanácsot kér egy ilyen oldalon ? Nem rajoskodik a kérdéseivel.Ugyanazt kérdi mint más 18 éves csak lada meg trbant helyett kicsit sokkal drágább kocsik közül választhat.Azért mert van pénzük nem kell irigykedni.Lehet hogy nem tisztán van meg nekik de legalább anyi eszük van hogy nem buknak meg.Na én a helyedben nem vennék terepjárot ! Felesleges ! Inkább valami Bmw sedant vagy hasonlot vagy vettes egy olcsóbb bmw-t meg egy cabriot is vagy pl egy jó cross mocit.Vagy valami kis sport gépet.Egy audit vagy egy Golf Gti ! Ja és nekem csak egy szar 20 éves 2 es golfom van aminek a motorja már szinte alig indul a kartegáztól !
2009. jún. 23. 23:04
 17/34 anonim válasza:
100%

Milyen jót szórakoztam ezen a kérdésen!!!!Hát még a válszokon!!!!!:-)

Komolytalan a kérdés és maga a feltevője is az lehet.Aki ilyen kérdésen gondolkodik,az nem itt tesz fel kérdéseket.

De ami azt illeti,teljes mértékben egyet értek az előttem szólóakkal,akik azt mondták,egy taknyos frissjogsis suhancnak a segge alá nem valók ezek az autók!!!!!Fel sem tudják mérni mi erő lakozik ezekben az autókban!!!

Nekünk c200-unk van,nem terepjáró,de van benne erő igazán.Soha,hangsúlyozom SOHA nem engedtem másnak,hogy vezesse rajtunk kívül(azaz én és párom)A fiamnak pedig nem adnék egy ilyen állatot a segge alá.Jobban szeretem annál,minthogy rutin nélkül,18 éves korára adjak neki egy 17 millás koporsót.

Tessék először megmutatni,hogy igenis megtanult vezetni.

2009. jún. 25. 15:53
 18/34 A kérdező kommentje:

Hozzá kell tennem , hogy apám autóját pécs és debrecen között vezette, végig több mint 300 km-en .

Ha ennyire nem tudnék vezetni , nyilván nem venne.

Egyébként úgy egyeztem meg a faterral , hogy legeny enyém a Cadillac és ő meg vesz magának

2009. jún. 28. 17:19
 19/34 anonim ***** válasza:
Koporsót olcsóbban is tudsz venni, meggyőződésem h nem tudsz vezetni, de egyébként sztem apád nem szeret, ha hagyja h ijet vezess, sztem még jogsid sincs, és 300 km még semmi majd akk kérdezz ha 1000-et levezettél és nincs ekkora arcod... Meg kéne tanulnod h mi a munka, attól h mindent megkapsz, nem kell 10 milkós kocsival járnod... Én egy VW Borán tanultam vezetni ami a nagyapámé volt, és ha nyernék a lottón akkor SEM vennék 2000 km vezetés alatt ilyen autót... De megmondom így előre 2 hónapig lesz az a kocsi ép mert összetöröd az Escalad-odat te......Örülhecc ha élve kiszednek majd a tűzoltók
2009. júl. 4. 15:32
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
az én apám meg benne van a top10 leggazdagabban és nekünk csak egy bugatti veyronunk van tök szar apa azért nem vett több kocsit mert úgyis helikopterral jár mindenhovan meg hajóval...
2009. júl. 17. 22:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!