Melyik kocsit válasszam?
Apám venni akar nekem egy kocsit mert 18 lettem , és ez lenne az ajándék.
Mindenképpen terepjárót szeretnék , de nem tom milyet.
Bmw x5 , Toyota Land Crusier , Volvo xc90 , jöhet szóba,
aki tud mást ajánlani írjon. (nem szertném ha drágább lenne mint 17 millió )
Előre köszönök minden segítséget.
az élet nagy problémái
Milyen kocsi vegyen nekem apám? hát lool
Most te hivalkodni jöttél ide a kérdéssel? Amúgy nekem most egy X6-os om van, de 41! éves vagyok, és nem 18. A fiam még csak 15 éves, de ha 18 lesz, akkor sem fogok alárakni egy hiperszuper járművet, mert énis az első autómat szanaszét törtem, kitörtem a kerekeit, a másodikkal nekimentem egy villanyoszlopnak, a harmadik autómmal ami egy renault laguna volt, azzal pedig nekimentem az alagút szélének. Szóval ezeken tanultam meg vezetni.
Attól hogy 18 vagy, és van jogsid+kocsid, az nem azt jelenti hogy tudsz vezetni. Szerintem alaphangon le kell vezetni 100.000 km-et minimum, hogy jól tudj vezetni!
1:30-nál a pont. Legalább ír is valamit, és nem csak oszt...
én is 18 vagyok, a jogsimat hamarosan kiküldik. Néztem magamnak egy 1000 köbös Seat ibizát, 14 éves minimum, szervó van benne, és arra, hogy meghúzzam egy kapubeállóban, tökéletes. Alig két hete láttam egy 17 éves, zselézett hajú kissrácot egy Quashqai-t vezetni, állt ki egy garázsból, és a kocsi oldalára egy 40 centis csíkot húzott... apuci-anyuci biztosan nagyon örült neki.
Nekem mindegy végülis, vegyél X5-öt akkor, aztán majd sírhatsz, ha bezúzod, és örülhetsz, ha egy darabban kiszállsz belőle. Egy iskolatársam járt hasonlóan, az egyik haverja hónapokig kómában volt...
18F
Kösz az értelmes válaszokat , akkor az bmw-t megfontolom , de pl a toyota-ba nincs csak valami 180LE , és úgy tudom a volvo-ban sincs sokkal több.
Apámnak cadillac escelade van és abba már 400LE fölött van , azt is kipróbáltam már , de nem volt túl nehéz vezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!