Melyik kocsit válasszam?
Apám venni akar nekem egy kocsit mert 18 lettem , és ez lenne az ajándék.
Mindenképpen terepjárót szeretnék , de nem tom milyet.
Bmw x5 , Toyota Land Crusier , Volvo xc90 , jöhet szóba,
aki tud mást ajánlani írjon. (nem szertném ha drágább lenne mint 17 millió )
Előre köszönök minden segítséget.
Én csak azt nem értem mért kell ilyen irigynek lenni ?
Kérdeztem valamit és nem szólnak másról a válaszok csak arról , hogy reménykedtek ,hogy összetöröm magam.
Ennyi erővel senki nem járna kocsival , mert ugyis összetöri , és belehal.
Ezzel a hozzáállásal nem kelle azon csodálkozni, hogy mindenki ott tart ahol.
senki sem utál vagy irigykedik innen... padlózd le egyszer azt a 400 lovat, és megérted.
amúgy asszem láttam azt a fehér escalade-et pécsen nem egyszer.
a helyedben akkor már inkább vmi japán 2000-es dízelt inkább. Erő abban is van, de nem kezelhetetlenül bivaly.
Én is 18 leszek és mi is tehetősebbek vagyunk , de nekem nem kell bika autó nem vagyok őrült.
Nekem per pillanat Ladám van és mit ne mondjak jóó kis autó!
Lehet hogy nem szervós de ha ezt megtanulod vezetni akkor minden személygépkocsit elvezetsz.(Tapasztalat)
Te meg ha egyszer kipördülsz akkor nézel igazán mert azt a 400 akárhány lovat télen is meg kell tanulni kordában tartani!
Ja és a Ladámon téli gumi van és mint köztudott nyáron veszélyes is...
Esőben is voltam már téli gumival és megmondom apám irtó szar lenne ha elveszteném a kocsi fölöt az uralmat mert volt hogy majdnem kipördültem pedíg csak 60-al mentem!
Jól gondold meg mit veszel mert ha nem vigyázol előbb utóbb oda jutsz mint pár volt oszt.társam " A TEMETŐBE"
És hidd el nem lesz ez jó a szüleidnek... vagy azt fogják mondani hogy hú de jó?
Előbb gondolkodj aztán vegyél egy olcsóbb de megbízható autót!
Attól még, hogy van jogosítványod, az nem azt jelenti, hogy tudsz vezetni!
Csak menni tudsz az autóval! Ha a kanyarban, jeges úton, stb. megcsúszol, megtudod fogni?
18 évesen mindenki sok lovas autót akar, mert az mekkora vagány!
3000 köbcöcös BMW-t vezetek minden nap és még nekem is nehéz, sok! És 14 évesen kezdtem el, és még most sem tudok úgy vezetni, ahogy kéne! (A vezetés alatt komoly dologra célzok, nem csak az elindul, megáll, kikerül, leparkol).
Egyébként meg csak BMW-t vegyél! :)
A nagy autók nem állatok, csak nagyok. A gazdájától válik azzá. Lehet egy Seat 1000 köbcöcössel is állat módon menni meg egy 5000 köbcöcös BMW 750i-vel is! :-)
Előző válaszoló
Hiába mondjátok h nem vagytok irigyekűŰ!! azok vagytok! mindenki fogadja el azt ami van!! és akérdésre a válaszom:
szerintem a bmw x5-öt kérj 3000-es dízellel szerintem nagyon jó motor :) és ha ugyadodik gyorsul is rendesen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!