Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért tolsz le az útról, ha...

Miért tolsz le az útról, ha kicsit előre gondolkodóan vezetek?

Figyelt kérdés
Jellemzően visszaszámlálós lámpához érkezve messziről lassítok motorfékkel, hogy át tudjak menni megállás nélkül ezzel időt-üzemanyagot spórolva. Errefel a többi mit csinál? Az utolsó pillanatig tapossa a gázt, majd nagy fékezéssel megáll. Ha éppen mögöttem jön, akkor is ugyanezt szeretné eljátszani, de mivel nincs rá lehetősége, így a seggemben jön, mutogat, dudál. Miért jó ez? Nem elég drága még a benzin?
2012. ápr. 21. 22:51
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

jaj bírom az ilyen bátor huszárokat,mint te 63%os :))

Amikor egy ilyen spricnizés vagy befékezgetés után kiugrok a kocsiból a lámpánál és megkérdezem mi a probléma,akkor mindig csak zavartan makognak,érdekes akkor már nem olyan bátrak...

Ez annyira pitiáner amit csinálsz,remélem még kamasz vagy és kinövöd,férfi ilyet nem csinál.

2012. ápr. 24. 08:53
 32/33 anonim ***** válasza:

„Amikor egy ilyen spricnizés vagy befékezgetés után kiugrok a kocsiból a lámpánál és megkérdezem mi a probléma”

Inkább maradj az autóban, ha különb akarsz lenni.

2012. ápr. 24. 18:14
 33/33 anonim ***** válasza:
0%
Melléfogtál ezzel nagyon.Meg fogsz lepődni mert akkor én is ki szoktam szállni , és megbeszéljük a dolgot, szemtől szembe. Volt már rá nem egy példa,a másik mindig arra számít amit írsz ,hogy nem mer a másik kiszállni , de ilyenkor derül ki, mekkora hangember a másik ,mikor szépen visszaül a kocsikájába :D
2012. ápr. 24. 19:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!