Miért tolsz le az útról, ha kicsit előre gondolkodóan vezetek?
Figyelt kérdés
Jellemzően visszaszámlálós lámpához érkezve messziről lassítok motorfékkel, hogy át tudjak menni megállás nélkül ezzel időt-üzemanyagot spórolva. Errefel a többi mit csinál? Az utolsó pillanatig tapossa a gázt, majd nagy fékezéssel megáll. Ha éppen mögöttem jön, akkor is ugyanezt szeretné eljátszani, de mivel nincs rá lehetősége, így a seggemben jön, mutogat, dudál. Miért jó ez? Nem elég drága még a benzin?2012. ápr. 21. 22:51
31/33 anonim válasza:
jaj bírom az ilyen bátor huszárokat,mint te 63%os :))
Amikor egy ilyen spricnizés vagy befékezgetés után kiugrok a kocsiból a lámpánál és megkérdezem mi a probléma,akkor mindig csak zavartan makognak,érdekes akkor már nem olyan bátrak...
Ez annyira pitiáner amit csinálsz,remélem még kamasz vagy és kinövöd,férfi ilyet nem csinál.
32/33 anonim válasza:
„Amikor egy ilyen spricnizés vagy befékezgetés után kiugrok a kocsiból a lámpánál és megkérdezem mi a probléma”
Inkább maradj az autóban, ha különb akarsz lenni.
33/33 anonim válasza:
Melléfogtál ezzel nagyon.Meg fogsz lepődni mert akkor én is ki szoktam szállni , és megbeszéljük a dolgot, szemtől szembe. Volt már rá nem egy példa,a másik mindig arra számít amit írsz ,hogy nem mer a másik kiszállni , de ilyenkor derül ki, mekkora hangember a másik ,mikor szépen visszaül a kocsikájába :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!