Ha 17 évesen megszerzem a jogsit. Akkor kötelező hogy 18 éves koromig felnött üljön az autoban ha vezetek?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 7. 21:21
1/10 anonim válasza:
Nem. Honnan szedted ezt a baromságot?
2/10 anonim válasza:
Még mindig nem kötelező. Eléggé régi tévhit, de még mindig nincs így és nincs is semmilyen terv erre.
3/10 A kérdező kommentje:
ismerösök mondták. De te biztosra tudod hgy nem vgy csak ugy gondolod.nem akarlak megsérteni csak érted
2012. ápr. 7. 21:25
4/10 anonim válasza:
biztos, hogy nem. A jogosítvány az jogosítvány és kész, nincs semmiféle +kötés
5/10 anonim válasza:
Olyan Amerikában van esetleg de nem nálunk. Én is vezettem egyedül 17 évesen.
6/10 anonim válasza:
Ilyen nincs. Csak külföldre nem mehetsz egyedül autóval 18 alatt de nem is vezetheted azt.
7/10 anonim válasza:
én 14 évesen is vezettem egyedül, semmi köze hozzá. jogosítvánnyal, 17 évesen vezethetsz, legálisan.
8/10 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Ha szlovákiában élsz, akkor kell a felnőtt jogosítvánnyal rendelkező kisérő 18 éves korodig!
Magyarországon nem kell, de külföldre nem mehetsz.
9/10 A kérdező kommentje:
azt tudtam hogy külföldön nem vezethetek 18 éves koromig. De annak nagyon örülök hgy egyedül is vezethetek mert már naon elegem van abbol hgy mindig keresni kell valakit ha nem közelbe megyek.
2012. ápr. 7. 22:57
10/10 A kérdező kommentje:
KÖSZI a válaszokat!!!!!
2012. ápr. 7. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!