Miért tolsz le az útról, ha kicsit előre gondolkodóan vezetek?
Nem olvastam el egy eddigi kommentet sem,csak válaszolok.
Igazad van,itt M.O.-on a közlekedési morál az nulla,az emberek agresszívek és ostobák,mindenki önjelölt autóversenyző a 20 éves sz#rjával,vagy a fiatalabb cégessel és így tovább.Tőlünk nyugatabbra nem így van,volt szerencsém 8 évig ott élni,ég és föld!Ott az emberek nem versenyeznek,előzékenyek,ha be akarok sorolni akkor az első(de a második biztosan )beenged maga elé és van egy folyamatosan áramlő közlekedés jellege az autózásnak.Hazajönni mindig egy stressz volt,mert itt mintha ősemberek ülnének a volán mögött és vicces hogy a sztereotípiák mennyire igaz,autótípusra vagy frizurára vonatkozólag :)
A kérdésedre válaszolva...én is utálom a türelmetlen embereket,de én azt is utálom,aki messziről fékez ha a lámpa piros!Az ugyanolyan tapintatlanság és bunkóság a többivel szemben.Hiszen ha elkezdesz lassítani,akkor a mögötted lévőt is erre kényszeríted és az az utánit és így tovább és a huszadik autó pedig MIATTAD fog bentragadni majd az előző kereszteződésben és gyakorlatilag egy ilyen fékezgető("mert én ráérek", "mert én benzint spórolok") ember egy egész útszakasz közlekedését haza tudja vágni,ezt is vedd figyelembe és azt is hogy akkor vérmérséklettől függően fognak erre reagálni.
Magyarországon,Budapesten zöldhullám meg ésszerű,használható közlekedésirányítás NEM LÉTEZIK.Szándékos rombolás van hogy az embereknek rossz legyen,ÉLHETETLEN és elmenjenek innen... ugye nem véletlenül,talán kell a hely másoknak?
"...59km/h-ról..."
Na erre én is kíváncsi lennék.
Ez sima 50-es korlátozásnál volt? Nem véletlen 30-asnál?
"jobban lassítok, és bekapcsolom az ablakspricnit"
Ez igen b+!Ez igen!Micsoda érett és intelligens hozzáállás,igazán büszke lehetsz magadra!Igazi magyar mentalitás.
Ha dudál rám akkor azt akarja hogy lassítsak mert dudálni csak veszélyhelyzetben engedélyezett ,tehát jobb ha lassítok mert valószínűleg veszély van a közelben, és hogy jobban lássam,le kell mosnom a szélvédőt:)
Másrészt ha a mögöttem lévő nem tartja be a követési távot ,akkor nekem kell a sebességemet az ő követési távjához igazítanom, mert egy esetleges fékezésnél még belém csattana, szóval ezzel is csak a balesetet akarom megelőzni.Vágod?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!