Tapasztalt Suzuki vezetők?
Kezdő nőnemű vezető vagyok ezért ha nem szakszavakkal írom a kérdésem bocsánat!
A köv. történt ma: Beültem a kocsiba elindult elmentem vele kb. 1 km. Bevásárlás vissza a kocsihoz és nem indult el. Aztán lett segítégem és pár perc türelem után elindult, viszont az egyik henger nem ment és brutál rossza hangja volt a kocsinak. A segítő úr valamit megpiszkált a motorban és utána helyre is jött a probléma. Jártak a hengerek és hazajöttem.
Mi lehetett a gond?
Köszönöm a válaszokat!
"Arról tájékoztattak hogy a lukoil olyan adalékot használ amit a suzuki nem visel jól, na most ez úgy ahogy van zagyvaság. "
Szerintem ez marketing maszlag. Arról van szó, hogy némelyik motor érzékenyebb a gyenge minőségű üzemanyagra némelyik pedig nem. A Vw pdtdi-je például nagyon kényes a gázolajra. (úgy látom a suzuki motorja is). Én a fent említett két üzemanyag hálózatra esküszöm.
Köszönö a válasokat, bocsáant én is most szédültem ide vissza!
Kedves utolsó: mikor indultam talán egy fél pillanattal tovább kelett beindítanom a motort és most igy vsszagondolva furi volt a hangja.
De rángatni nem rángatott.
Viszont lenne közben még egy kérdésem:
ennek a kis problémának nincs köze az aksihoz ugye?
mert hogy mondták azt is hogy keveset megyek az autóval rövid távokat naponta nem tudja visszatölteni magát. De akkor nem indult volna el az autó nem?
Szia!
Bocs hogy csk most válaszolok, tegnap kidőltem.
Az aksi vadi új benne.
Tegnap autóztam vele egy nagyobb utat, szépen ment nem volt semmi baj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!