Melyiket? Fiat Punto, Volkswagen Polo, Opel Corsa, Suzuki Swift 1995-2000 körüli évjárat.
Állítok fel sorrendet
1.Polo
2.Corsa
3.Punto
4.Swift
1.Corsa(én ezt venném)
2.Polo
3.Swift
4.Punto
1.Opel Corsa 1.2 16V (1999-2000)
2.Suzuki Swift 1.3 16V(2002-2003)
3.VW Polo(ez picit drága)
Én Puntot nem vennék,olasz "minőség",gyakran kell szervizelni(tapasztalat).B Corsából csak az 1.2 16V változatot szabad megvenni.Viszont szerintem az a legjobb választás az általad felsoroltak közül.Másodiknak a sokak által lenézett Swiftet választanám,de szintén csak az 1.3 16V (85le.)motorral.Fürge,keveset fogyaszt,ezzel a típussal akár a hihetetlen 3.4 literes fogyasztást is el lehet érni.
Suzuki Swift 1.3
Volkswagen Polo
Opel Corsa
Fiat Punto
Szerintem a Corsát válaszd,de mindenképpen 16V motorral.A 8 V motorok nagyon lomhák és elavultak.Nekem volt már minden motorral,egyedül a GSI -hez nem volt szerencsém.Az 1.2 16V már elég a városi és egy kis ország úti közlekedésre is.Az 1.4 16V (90 le.)ereje több mint elég,persze többlet fogyasztás mellett.
Az utolsó B Corsa úgy 2000 tájékán gördült ki a gyárból.Ezek közül próbálj meg választani.Ki lehet olcson fogni,én 1999 -est 300ezerért vettem,légzsákkal,Sibedával,alufelnivel,friss műszakival.Ráadásul az 1.2 16V már láncos,így vezérműszijat sem kell cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!