Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ugye semmi baja nem lesz az...

Ugye semmi baja nem lesz az autónak?

Figyelt kérdés
Nagyon megviselt, pedig teljesen piti dolog. Kifogyott az üzemanyag menet közbe. Elkértem az autót, szüleimtől. 3 hónapos jogosítvánnyal, nagy nehezen ideadták. 14 km-t mentem városban, itt ott megálltunk egyik ismerősömmel. Jövök haza, elkezd lassulni az autó, nem tudtuk mivan, kicsit lentebb húzódtam. Nyomtam neki a gázt, nem gyorsult sehova. Aztán döcög az autó. Még egy nem forgalmas útra szépen leálltam, kitettem a vészvillogót. Szakadó eső kiszállás, és toltuk. Hazatoltuk (3 kilométer ) Próbáltam beindítani, semmit nem csinál csak az alap hang, mikor indítok. Holnap megyek a kútra, és veszek bele üzemanyagot 5 litert. Nem lehet semmi komolyabb baja igaz??
2012. ápr. 7. 22:57
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

szakadó esőben 3km-et tolni egy autót: nagyon hülye vagy

nem figyelni, hogy kifogy a benzin: még hülyébb vagy

ez nekem nagyon hihetetlennek tűnik.

2012. ápr. 8. 23:50
 22/22 anonim válasza:
Ismerek egy embert akinek a kocsijában nem működik se a benzinszintmérő se a kilométeróra csak megy vele mindig tankol de ha elfelejti akkor ott van kannában 5 lityi benzin és beletölti szóval semmi baja nem lehet a kocsinak
2012. ápr. 9. 00:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!