Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Családi autónak dízel vagy...

Családi autónak dízel vagy benzines?

Figyelt kérdés

kombi autót akarok mindenképpen.

500.000 Ft alatt.

2012. ápr. 3. 14:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ha hosszabb távokra mentek legtöbbször akkor diesel.
2012. ápr. 3. 14:06
 2/16 anonim ***** válasza:

500 000ft körül árkategóriában már nem az üzemanyag alapján kell elsősorban választani hanem az állapot alapján.

Egyébként ha a dízelesek között találsz egy karbantartott példányt akkor inkább azt vedd meg egy benzinessel szemben.

Ennyi pénzért F astrát, Golfot javasolnék.

2012. ápr. 3. 14:21
 3/16 anonim ***** válasza:

Én ennyi pénzért egy benzines opel omega kombit vennék,jó állapotban. 2.0 benzines kézi váltóval.nekünk volt ilyenünk még kb 14 éve vettük fél évesen.8litert fogyasztott, különösebb probléma nélkül 560.000km-t futott:)

szerintem ilyen pénzért a dieseleket nem igazán éri meg, mivel többet kell már szervizelni őket drágábban.

pedig diesel párti vagyok, AL140 tudja:D

Nico

2012. ápr. 3. 14:38
 4/16 anonim ***** válasza:
Tudom. Ahogy én is!:D
2012. ápr. 3. 14:46
 5/16 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen időtartamra akarod venni. Benzines autót olcsóbban kapsz, de az üzemanyagköltségeknél ez visszaüt egy idő után. A jelenlegi üzemanyagárak mellett nagyjából olyan 25-30.000 kilométer alatt tudja behozni a többletköltséget egy dízeles autó. Arra viszont érdemes odafigyelni hogy motorikusan legyen rendben vételkor akármilyet is veszel, máskülönben a strapabíró családi autó könnyen pénznyelővé változhat. Márpedig 500.000 forint altt sok zúzdaszökevény példány van. Ilyesmiket érdemes nézni:

[link]

[link]

[link]

2012. ápr. 3. 14:50
 6/16 anonim ***** válasza:

Dízelt akkor érdemes venni ha fiatal az autó.

Azok használnak dízel autót akik sokat mennek vele.

Nézzünk most csak egy évi 25.000km-es futást.

Ez 15 évere vetítve 375.000km. mi marad neked ez után ha veszel egy 15 éves dízel autót? Egy rakás javítani való.

2012. ápr. 3. 18:00
 7/16 A kérdező kommentje:
Astra kombik?
2012. ápr. 3. 19:26
 8/16 anonim ***** válasza:
Vegyél gázost.
2012. ápr. 3. 20:50
 9/16 anonim ***** válasza:
Mercedes W123
2012. ápr. 3. 21:07
 10/16 anonim ***** válasza:
Az Astra attól függően jó lehet hogy mekkora méretűnek számít nálad a családi autó. Mert csűrheti, csavarhatja az ember, de az Astrába egy teljese értékű család nem biztos hogy kényelmesen elfér. Szóval ha még kicsik a gyerekek és nem szoktatok túl sok csomagot sem cipelni akkor még akár jó választás is lehet az Astra kombi.
2012. ápr. 3. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!