Dízel autóra benzines kipufogódob?
Dízel autóm van, de egyszerűen nem találok rá kipufogót. Kettőt találtam, de nemtudom, hogy ennek milyen hangja lehet.
Erről valaki tenne fel videót, hogy milyen a hangja(+leirást, 60rendszer kat nélkül ezzel a dobbal stb)persze akinek van :)
Azt vettem észre, mintha benzines autók kipufogóját tennék rá dízelre. Kérdésem az lenne, hogy az jó rá? Nem folytja a kocsit vagy bármi?
Peugeot 405 1.9td
Egyébként miért szükséges? Ha nem folytja a kocsit a dob akkor mindegy milyen kocsi, nem? Persze tiszteletben tartom a tudásod, én csak kíváncsi vagyok.
Hm. Szóval nem gyári dobot akarsz rá, nekem úgy jött le. Bár így másodszorra átolvasva már leesik, este van már. :)
Fojtani biztos nem fogja, nem a dob szokott lenni a a szűk keresztmetszet. Hangról nem nagyon tudok nyilatkozni, ahány rendszer annyi féle hang, lehet játszani vele.
Ha hangot akarsz csinálni a dízel verdádnak akkor 60-as cső + ez az átmenő dob jó kis hangot ad. Nekem 1.9 Tdi-m van, ilyen konfigurációban....Kis duruzsolós lesz,2000fölött lesz hangja...nem tudom milyen turbó van a kocsidon ,de valószínű az is hallatni fogja a hangját... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!