Szeretnék venni egy 12-15 éves automata Audi A4-et (benzines). Ha eddig rendben tartották és én is foglalkoznék vele, akkor kb. meddig bírná normál használat mellett?
Figyelt kérdés
2012. febr. 19. 15:36
1/2 anonim válasza:
Azt hogy rendben tartották, nem feltétlenül kell elhinned. Ha "eddig nem volt semmi baja" választ kapod, akkor azt jelenti nagyban leszarták a kocsit, épphogy üzemelt eddig.
2/2 anonim válasza:
Egyet ertek az elottem szolokhoz. Szerintem kulfoldrol hozass ( erdelyi vagyok szoval nem tudom millyen a kulfoldi auto beiratasa magyarorszagon), de jobban megeri mert jobban karba van tartva ha tobbe is kerul es tobb kilometer is van benne mint pl ha magyarorszagrol venned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!