Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ugye semmi baja nem lesz az...

Ugye semmi baja nem lesz az autónak?

Figyelt kérdés
Nagyon megviselt, pedig teljesen piti dolog. Kifogyott az üzemanyag menet közbe. Elkértem az autót, szüleimtől. 3 hónapos jogosítvánnyal, nagy nehezen ideadták. 14 km-t mentem városban, itt ott megálltunk egyik ismerősömmel. Jövök haza, elkezd lassulni az autó, nem tudtuk mivan, kicsit lentebb húzódtam. Nyomtam neki a gázt, nem gyorsult sehova. Aztán döcög az autó. Még egy nem forgalmas útra szépen leálltam, kitettem a vészvillogót. Szakadó eső kiszállás, és toltuk. Hazatoltuk (3 kilométer ) Próbáltam beindítani, semmit nem csinál csak az alap hang, mikor indítok. Holnap megyek a kútra, és veszek bele üzemanyagot 5 litert. Nem lehet semmi komolyabb baja igaz??
2012. ápr. 7. 22:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Bőven elég 5 liter:)

Még egy is elég lenne, de azért tedd bele az ötöt:) Legalább mehetsz még pár kört;)

2012. ápr. 8. 00:00
 12/22 A kérdező kommentje:
Beleteszem az ötöt, mert akkora kannát sikerült szerválnom így éjfél tájban. Úgyhogy az beleteszem, utána tankolok mindenképen vagy 10-et még rá. Anyuék meg legyenek hálásak, hogy én toltam haza a kicsikét nem nekik kellett.... vagy valami hasonló :) Köszi a választ.!
2012. ápr. 8. 00:04
 13/22 anonim ***** válasza:
De mielőtt azonnal indítóznál párszor csak gyújtásra rakd és várj vele 10mp-et, hogy a benzint a tanktól a motor fel tudja szívni. Ha nem csinálod meg akkor rosszabb esetben le is merül az akksi mire odaér a nafta.
2012. ápr. 8. 00:14
 14/22 A kérdező kommentje:
Rendben van! Köszönöm :)
2012. ápr. 8. 00:21
 15/22 anonim ***** válasza:

Benzines, nem lesz semmi baja.

De nekem 2 dolog nem fér a fejembe:

- Anyédáknak nem volt annyi felelősségérzetük, hogy a friss jogsis gyereknek úgy adják oda a kocsit, hogy van benne lónyál?

- És ami még inkább izgat: Nektek nem volt annyi eszetek, hogy ahelyett, hogy HAZATOLJÁTOK a kocsit 3 km-en át elsétáljatok a kútra és vegyetek benzint? :D

2012. ápr. 8. 08:01
 16/22 A kérdező kommentje:
Így visszagondolva, lehet jobban tettük volna.. De ha alattam megállt a kocsi, és hiába indítottam. Akkor most reggel apának, hogy hogy beindult? Most mentek el a kútra a kocsival. Nekem be sem indult, miután meghalt.. ez hogy ?
2012. ápr. 8. 08:30
 17/22 anonim ***** válasza:
Pl úgy, hogy a tank aljáról felszívta a dzsuvát és eldugult az üzemanyag-rendszer (neked ezért nem indult). De a tolás közben leülepedett / kirázódott és elindult.
2012. ápr. 8. 08:53
 18/22 anonim ***** válasza:
Na ezért kéne mindig telitankolni, és bizonyos km után tankolni újra. Nem a hülye üzemanyagjelzőt figyelni. Nem tudom miért fáj az embereknek telitankolni egy autót. Legalább nem kell 3 naponta tankolni.
2012. ápr. 8. 08:56
 19/22 bp1985 ***** válasza:
Vezetek már jó pár éve, jó pár km-t levezettem, de ilyen még soha nem volt, hogy kifogyott a benzin/gázolaj a kocsimból.
2012. ápr. 8. 11:49
 20/22 anonim ***** válasza:
Swift az simán indulni fog. De előbb tedd rá a gyújtást várj vele 3-4 másodpercet, vedd le a gyújtást, tedd rá várj megint 3-4 másodpercet utána indítózz. Ezt azért kell hogy az üzemanyagpumpa felnyomja a benzint az injektorhoz. Egyébként ha csendben fülelsz akkor hallani is lehet a hangját.
2012. ápr. 8. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!