Cs kedvelok kérdése:
Simson s51 motor?
Figyelt kérdés
Volt egy simson s51 motorom, nagyon jól nézett ki de volt kicsi baja vagy 10e ft ért meglehetett volna csinálni, de eladtam 55ezerért.
Nagyon megbántam
ilyenkor mit tegyek hogy felejtsem el vagy vegyem vissza
2012. márc. 28. 19:15
1/5 anonim válasza:
vegyél autót, az jobban fog tetszeni mint egy simson.
2/5 anonim válasza:
Köpjél 3-at és örülj a szerencsédnek, hogy 55 ezret adtak érte. Végy másik, jobb, szebb motort. Autóról gondolom még nem beszélhetünk, mivel ha simsonozol 14-15 éves lehetsz. Vagy ennél is fiatalabb.
3/5 anonim válasza:
Egy jó simson többet is megér, mint 55 ezer. Nem tudom mi ez a lealacsonyítás, nem csak 14 évesek használják, igenis jó motor. Százszor többet ér, mint a ma oly divatos fülsikító hangon zümmögő motornak nevezett robogók, amik kb.15 centi átmérőjű kerekükkel a legkisebb kátyúban is bent maradnak. Én még mindig használom pl horgászni, vagy csak úgy, pedig 25 éves vagyok és van autóm is.
4/5 anonim válasza:
Előző vagyok. Ja és még valami. Szerintem ha tudod, nyugodtan vedd vissza vagy vegyél másikat. Akinek nincs simsonja nem tudja mit jelent azzal motorozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!