Simson s51 be van a 3. után üres? és ha nemkéne akkor nekem mi romolhatott el hogy mégis van?
Figyelt kérdés
mert nekem van és valaki azt mondta nekem hogy nem kéne neki lennie.2012. márc. 26. 17:42
1/4 anonim válasza:
3 vagy 4 után már nincs semmi, nem is kattan semmit akárhova húzod. nálad van a hiba, esetleg egy zégergyűrű esett le a váltóról.
2/4 A kérdező kommentje:
ja és 3 sebességes..
köszönöm a választ !!!
és esetleg azt nem tudod (vagy bárki más) hogy ha igy járok vele akkor lehet e nagyobb baj??????
2012. márc. 26. 17:57
3/4 pucuka69 válasza:
minden sebesség fokozat között van üres,de az 1es és 2es között a leghatározottabb. Bár nekem 4 sebis a mocim. Ha túl finoman kezelem a váltót,akkor megtalálom az ürest mindegyik között. Három éve használom, ennek így kell működnie. Ha nemhiszed érdeklődj direkt simsonos fórumokon. Ott is ezt mondják. :)
4/4 anonim válasza:
Túlveszi a fokozatokat. Nem jól van beállítva. Nem szabadna neki ilyet, sem azt, hogy megtalálod az ürest mert olyan nincs csak egy, az 1. és a 2. fokozat között! Ha mozdítasz a váltókaron akkor a vonóék valamelyik, ricnibe be nyomja a golyókat a furulya tengelyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!