Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi baja lehet az autónak ha a...

Mi baja lehet az autónak ha a leömlőktől cask 1 üres cső megy hátra?

Figyelt kérdés
Az tehet kárt a motorban vagy valmiben esetleg?
2012. febr. 14. 12:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen autóról van szó.
2012. febr. 14. 13:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Egy 1.4-es opel kadett :)
2012. febr. 14. 13:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha 55kW-os akkor nincs benne katalizátor akkor mehet nyugottan a cső.

Ha 44kW-os.Ebbe már van lambda szonda.Ugyhogy a katalizátor után már teheted csövet.Megpróbálhatod kivenni a katalizátort is de lehet hogy az már nem tetszene a motorelektronikának.Lóerőket ne nagyon várj ettől a megoldástól, viszont hangja az lessz rendesen.

2012. febr. 14. 14:44
 4/6 anonim ***** válasza:
nem az autonak lesz baja hanem neked........rovidtavon komoly hallaskarosodas
2012. febr. 14. 15:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Megőrülsz olyan hangos lesz.

Amúgy van még az a variáció hogy a középső dobot nem teszik be. Ettől az autónak a hangja változik meg. Élesebb hangja lesz. Meg a fogyasztás is nőhet. Nekem volt így az autómon kipufogó de semmivel sem jobb. Messziről még ocsmányabb a hangja azt mondták a haverok. (kerregősebb mint a kispolszki) Végig vascsővel meg még magasabb hangon üvölt hosszú úton meg beleőrülsz abba az artikulálatlan hangba. sőt a fejed is megfájdul.

Én azt vallom hogy egy autónak akkor legyen jó hangja ha tapossák neki. Szerintem ezt a megoldást felejtsd el ha tervbe vetted.

Annyi tanácsot tudok még adni hogy a középső és hátsó dob méretéét variálva lehet jó hangot csinálni egy autónak.

2012. febr. 14. 17:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindeninek erről leteszek akkor... A nagy hang az oké lenne de a ronda nagy hang nem
2012. febr. 14. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!