Simson S51 vagy Honda Dio AF 18?
Simson pozitívumok:
-Nagytestű,motor formája van
-Kiválóan szerelhető,olcsó
-Egyszerű felépítés,kapcsolási rajz,egész szép motort lehet belőle kihozni
Simson negatívumok:
-Drága a benzin(2 ütemű olaj is kell bele)
-Könnyen el lehet lopni
-Kicsit lenéznek vele(?)
-Eléggé lábfájós vagyok, ezért nem jó rugdosni
Honda pozitívumok:
-Szép forma
-4 ütemű, ezáltal olcsóbb a fenntartása
-Elektromos indítás(nem kell rugdosni,csak ha rossz az önindító, azt túlélem), nehezebb lophatóság
-Tökéletes tuningalap
-Honda, ezáltal nagyobb is kicsivel a presztízse
-Olcsó
Honda negatívumok:
-Eléggé kistestű, inkább a nagyobbak tetszenek
-Drágább a szervizelése és az alkatrészek
-Bonyolultabb,mint a Simson
Melyiket ajánlanátok? Tippeket, tapasztalatokat, tanácsokat fogadok a legszívesebben.
Köszönöm a válaszokat! 13/F
Először is: egyáltalán nem égő Szimóval mászkálni! Nem egy sportgép, de úgy szolgál ahogy kell.
Másodszor: két Diót nyírtam ki, harmadszorra vettem egy 3YK Jog-ot. Klasszisokkal veri a Hondát! Az Egütől vettem hozzá egy 70-es hengerszettet mindenestől 40.000.-forintért, most kilencvenet megy és tolni kell az orrát ha húzod neki! Ha robogózni akarsz, akkor fekvőhengeres Minarelli blokkosban gondolkodj!
Üdv.
Simson általános karbantartás egy karbi pucolás. (persze ha jó állapotút veszel és úgy is használod)
Dionál meg ha valami gubanc van akkor ahhoz ki kell nyitni a pénztárcád, a szerelönek is meg az alkatrészhez is...
Szóval szerintem a simson!
Ráadásul szerintem a a hangja egy kávédarálónak ( bocsánat DIOdaráló :D )össze nem hasonlítható egy simsonéval, simsoné szebb sokkal!
És ha picit hülyülni akarsz vele akkor lehet, két személlyel is szépen megy persze ezt hivatalosan nem lehetne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!