Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyivel fogyaszt többet az...

Mennyivel fogyaszt többet az autó hidegen?

Figyelt kérdés

azért kérdem, mert kíváncsi lennék, mennyit fogyasztana, ha vele járnák munkába.

1,5 km re lakok ,és az alatt nem tud felemlegetni a motor. Elvileg, ha 8 literes fogyasztással számolunk, 3,5 literrel meg kellene usszam 1 hónapi munkábajárást. De mennyi a valóságban? Mennyi -20c és +30c fokban? Ki lehet ezt számítani? Vagy van valakinek ehhez tapasztalata?

2012. márc. 27. 22:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Az idő pénz, a gyaloglás fáradság"

Erre majd akkor is gondolj ha a rendkívül értékes idődet különböző orvosi rendelőkben, kórházakban töltöd. Ha nem is most, majd legfeljebb 10-20 év múlva.

2012. márc. 28. 18:37
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Mondtam volna olyat, hogy nem mozgok? Azt írtam, hogy A-ból B-be autóval jutok el, praktikus okokból.
2012. márc. 28. 18:47
 13/16 anonim ***** válasza:
Úgy is mondhatnám, hogy nem a panellakásom és az irodám között ingázom. :)
2012. márc. 28. 18:49
 14/16 anonim válasza:
Olyan 5litere lehet számolni. De az valóságban olyan 10L. Forgalomtól is függ. :D
2012. márc. 28. 22:31
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem a Fábia télen kb 1 literrel evett többet 100km-en.
2012. márc. 29. 12:33
 16/16 anonim ***** válasza:
Saab 9000-el ne próbáld meg, abba kéthetente kell 20 rugóért tankolnod ha csak munkába jársz vele hidegben, nyáron fele. Egy dízel kettesgolfba meg tankolsz egy ötezresért, abból egész hónapban elcirkulálsz a városban, hidegben-melegben.
2012. júl. 13. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!