Mennyivel fogyaszt többet az autó hidegen?
Figyelt kérdés
azért kérdem, mert kíváncsi lennék, mennyit fogyasztana, ha vele járnák munkába.
1,5 km re lakok ,és az alatt nem tud felemlegetni a motor. Elvileg, ha 8 literes fogyasztással számolunk, 3,5 literrel meg kellene usszam 1 hónapi munkábajárást. De mennyi a valóságban? Mennyi -20c és +30c fokban? Ki lehet ezt számítani? Vagy van valakinek ehhez tapasztalata?
2012. márc. 27. 22:35
11/16 anonim válasza:
"Az idő pénz, a gyaloglás fáradság"
Erre majd akkor is gondolj ha a rendkívül értékes idődet különböző orvosi rendelőkben, kórházakban töltöd. Ha nem is most, majd legfeljebb 10-20 év múlva.
12/16 anonim válasza:
Mondtam volna olyat, hogy nem mozgok? Azt írtam, hogy A-ból B-be autóval jutok el, praktikus okokból.
13/16 anonim válasza:
Úgy is mondhatnám, hogy nem a panellakásom és az irodám között ingázom. :)
14/16 anonim válasza:
Olyan 5litere lehet számolni. De az valóságban olyan 10L. Forgalomtól is függ. :D
15/16 anonim válasza:
Nekem a Fábia télen kb 1 literrel evett többet 100km-en.
16/16 anonim válasza:
Saab 9000-el ne próbáld meg, abba kéthetente kell 20 rugóért tankolnod ha csak munkába jársz vele hidegben, nyáron fele. Egy dízel kettesgolfba meg tankolsz egy ötezresért, abból egész hónapban elcirkulálsz a városban, hidegben-melegben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!