Autót keresek-van ilyen?
A szempontok: max. 1.2 MFt, keveset fogyaszt, jól megy, pofás kívül-beül, kb. alsó-középkategóriás/középkategóriás helykínálat, max. 10-12 éves, tetőablakos, klímás, olcsó alkatrészes, sőt, megbízható.
Német autókat preferálom, egy épített TDI-re gondolnék, csak éppenséggel azok ritkák eladósorban.
Opel Tigra.
Német,800 ezer és 1 millió körül van az ára(asszem),keveset fogyaszt,a kis mérete miatt fürge és gyors.Elvileg kell benne lennie klímának és tetőablaknak.De lehet ezek csak bizonyos modellekben vannak.A megbízhatósága olyan mint a legtöbb 90-es évekbeli Opelnek.Ja és szerintem pofás is.
Jah, igen: azzal nem számoltam, h az, h "jól megy", igen szubjektív.
Opel-t akkor vennék, ha nem tellene buszjegyre.. :)
Tigra valóban pofás, csak nem megy, cserébe sokat fogyaszt- tudom, cimborámnak van: '97-es, lakkfekete, 1.6 16V, fullos a maga nemében, bitang nagy tetőablakkal.. 400-ért odaadná, de nem kell senkinek.
Erről ennyit..
Amit elfelejtettem: elsőnek-mi az a 100 ezer forintból megvalósítható tuning, ami 70 lovat hoz egy G-Astrába?
Pláne 7 literes fogyasztás mellett..
Kíváncsivá tettél.
Köszönöm, de ezek az erőtlen 1.6-osok csak benzint zabáltatni jók.
Nem lesz könnyű menet..
Az imént találtam egy Seat Toledo-t a hahun: 2002, gyári 150Le/320Nm, 6 seb., aut. klíma, stb. bár tetőablak nincs, de iylen lesz az én autóm.
Kisbarátom..kösz a segítséget, Arc..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!