Autót keresek-van ilyen?
A szempontok: max. 1.2 MFt, keveset fogyaszt, jól megy, pofás kívül-beül, kb. alsó-középkategóriás/középkategóriás helykínálat, max. 10-12 éves, tetőablakos, klímás, olcsó alkatrészes, sőt, megbízható.
Német autókat preferálom, egy épített TDI-re gondolnék, csak éppenséggel azok ritkák eladósorban.
Én most vettem egy 1999-es Audi A6 -ost. 2.4 benzin V6. autópályán 7.5-8liter vegyesen meg 9-9.5 L a fogyasztása. én sem gondoltam de téll ennyi. (személy szerint mikor megvettem én se hittem el a 9Les vegyest de téll annyi.)
850ezerért vettem !!!!. kaptam hozzá 4 db 16os 9küllős felnit na meg az eredeti Audi Bose hifi nagyon odabasz. :)
elég jól néz ki sztem a kicsike és bivalyerős. lámpánál mikor indulok néha a következő lámpáig érzem a gumiszagot. csak szövet az ülés de minden elektronika benne van ami a korabelieknek kell.
ha figyeled a hirdetéseket kapsz jo árban ilyet. ebből a típusból az elterjedtebb a 2.8 benzin de az kb 1 literrel eszik többet mint az én 2.4-esem de megéri a nagyobbat is.
erre gondoltam, ezt vettem. : [link]
golf, passat, astra, vectra, A3, A4,
a hasznaltauto.hu tele van velük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!