Elég városba egy 1.1-es 54 loerős kis autó? (90% budapest de néha 1-1 nagyobb hegyi út is) ha kevés ez a 54lo akkor milyen teljesitményű kellene nekem ami nem fogyaszt városba se sokat? (benzines)
1.1.. Punto...:DDD
Nekem is az van..tökéletes... Suzukit übereli (érzésben), padlómagassága egy kisebb terepjáróhoz tesz hasonlatossá, és az jellemző, hogy ha beülnek, az az első reakció, hogy mekkora tágas autó...
kívülről meg a legminimálisabb hosszúságú, egy lendülettel átfordulsz a másik sávban, parkoláskor nem gond az orrával-fenekével lavírozni...
...nem véletlen női sofőrök egyik kedvence..., aki ezzel nem tud autót vezetni, v. épp parkolni az tényleg ne vezessen
54 lóerő az bőven elég már,
nem olyan régen még rengetegen Trabanttal jártak, és az csak 28 lóerős volt,és mégis elment mindenhová.....
Hát ha csak arra kell, hogy A-ból B-be elvigyen, elég, persze. Hegyekben kissé szenvedős lehet, de bőven belefér.
Amúgy az a kérdés legfőképp, hogy mi számít neked magas fogyasztásnak? Nekem 120 lovas 1.6-os benyásom van, országúton 6-7, városban 8-9 literből eljár, normális, tehát nem szuttyogós közlekedés mellett...ami szerintem nem sok.
Bőven elég. Nekem egy 42 LE-s öreg Polo-m van, én is arra használom, hogy bejárjak 10km-t a városba, plusz városon belül, és nincs gond vele, simán felveszi a forgalom ritmusát, 90-ig megbízhatóan húz, ott kezd elfogyni a paci, de hát nem rakéta ez. :)
Ja, és olyan 5,5-5,7 között eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!