Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit csináljak? Én ezzel már...

Mit csináljak? Én ezzel már tényleg nem tudok menni egy métert sem.

Figyelt kérdés
Régebben egy sokkal jobb kamionnal jártam de kb 1 éve egy fostalicskára ültetett. ez olyan hogy ha megállsz akkor nem indítod be fél napig. Múltkor elromlott a lámpám kiszálltam megrugtam és megjavult :D ha belemegyek egy gödörbe akkor valami elromlik, belemegyek egy másikba megjavul. A kollégáim mindig kiröhögnek amúgy is valamelyik nap letört az irányjelző..szinte minden hétvégén javítják de nem jobb. vinni kell a méhbe. Télen rossz volt a fűtés bezzeg most jó. Már nem tudom mióta mondom a főnökömnek hogy adja vissza a régit vagy vegyen egy normálisat de nem csinál semmit. Nem vagyok nagydarab de már félek beszállni, sőt már az ajtót is alig merem kinyitni. Én nem tudom honnan szedte de rossz ötlet volt. Nem akarok máshoz menni mert ez még jól is fizet de ezzel már nem jutok sokáig. Őt az se zavarja ha az ország másik végéből kell hazahozni. Van valami jó ötletetek?
2012. márc. 24. 21:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Mit csinálj?

Vegyél ki fél év szabit és pihend ki Magad valami tengerparton mielőtt az agyadra mész.

Mert "aki nem tud úszni,ne másszon fára különben elüti a villamos."

S,hogy mi benne a tanulság?

Az,hogy a lónak is két füle van - mégsem szatyor.

Jobbulást!

A barka (ami a fűzfa virága) SZŐRÖS !

:o))

2012. márc. 29. 06:45
 12/12 A kérdező kommentje:
Szőrös faszú gyerek??? :D
2012. ápr. 23. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!