Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » En vagyok a hulye, vagy van...

En vagyok a hulye, vagy van meg valaki igy ezzel?

Figyelt kérdés

Nem olyan reg, szakitottam a parommal, mert mar nem volt minden rendben koztunk. Nagyon sok nezet elteres, kulonbozo vilagnezet..

Miutan szakitottunk, meghaltam volna, hogy vele lehessek..

Ugy ereztem, hogy O volt az igazi, es elengedtem..

Megint osszejottunk, megbeszeltunk egy csomo mindent. Kb 1 honapig jo is volt, aztan megint elo jott nalam, hogy nem birom mar vele.. Beszelgettunk megint sok mindenrol, es arra jutottunk, hogy vasarnapig dontsem el, hogy mit szeretnek.. Addig gondoljam at.

Most, hogy elment, megint itt sirok, mert annyira faj, hogy nem olelt meg, nem mondta, hogy szeret. Csak elment.

Komolyan nem ertem magam. Soha semmi nem jo..

Mar megint annyira hianyzik.

Ha vele vagyok, akkor nem kell, ha nelkule, akkor meg nem birok aludni sem..

Voltatok mar igy? Mi lehet a baj velem?

2012. márc. 22. 22:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Ennyit ér az újrakezdés. Gondold át, hányszor akarod még átélni.
2012. márc. 22. 22:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Tapasztalatból mondom, hidd el ennek jobb ha tényleg vége.
2012. márc. 22. 22:28
 3/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszaitokat!
2012. márc. 22. 23:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha már kételyeid vannak, az rég rossz. Én is szakítottam hasonló okok miatt 4 év után, és hiányzott. Ő maga is, de inkább a közös emlékek jöttek elő, a sok jó dolog. De hidd el, ha ilyen kételyek vannak, akkor ő nem az igazi. Tovább kell lépni, tudom, hogy nehéz, de mindkettőtöknek jót teszel. Őt nem áltatod, és hagyod elmenni, és neked is van lehetőséged megtalálni az igazit. Csak légy erős!

Amúgy mióta jártok?

2012. márc. 23. 08:01
 5/8 anonim ***** válasza:

ugyanez volt a volt szerelmemmel! ha velem volt elegem volt, nem akartam vele lenni...aztán szakitottam....ugy hiányzott h az képtelenség..ujra együtt...de azt már az elején megbántam....uh egy idő után ujra vége lett...jobb ha végleg vége....az ember ugyis tulteszi magát a bánaton

23L

2012. márc. 23. 09:32
 6/8 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszaitokat!

Mi csak 2 eve vagyunk/voltunk egyutt, de igy is nehez.

Nem tudom, hogy ez mi, meg nem ereztem igy, de probalok eros lenni, s tartani magam ahhoz, amit kimondtam!

2012. márc. 24. 00:54
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

08:01-es vagyok.

2 év az is hosszú idő, sok mindent átéltetek már együtt. Vannak szép és kevésbé szép emlékek. Mérlegelned kell. Amit érzel, az a megszokás. Megszoktad, hogy veled van, hogy megpuszil, hogy átölel. És most, hogy nincs, a napok is másképp működnek. De hidd el, jól cselekszel azzal, ha elengeded. Együtt érzek veled, és csak azt tudom tanácsolni, amit én is tettem ezekben az időkben. Sokat jártam el otthonról. Barátnőkkel moziba, ha volt miből, akkor vásárolgattam kicsit. Ha megengedi az anyagi körülményed, frissítsd fel a ruhatárad. Vegyél csini rucikat, hogy minél több bókot kapj a férfiaktól. Ez majd jó kedvre derít. Mindig jó az ember lányának, ha bókolnak neki. :) Ha van kutyád, akkor játssz vele sokat, sétáltasd, itt a jó idő, sportolj, akár barátnővel, akár a kutyussal. Én csak leírtam, mik segítettek elterelni a gondolataimat. Ezeken kívül még rengeteg dolgot csinálhatsz, a fő, hogy azt csináld, amit szeretsz. Én bevallom neked, egy héttel a szakítás után, alig jutott eszembe. Mindig csináltam valamit, ami más felé terelte a gondolataimat. Kitartás!

2012. márc. 24. 10:10
 8/8 A kérdező kommentje:

Koszonom Neked, hogy segitesz!

Igen, lehet jobb lesz igy mindkettonknek. Az a baj, most ugy erzem, hogy szemet vagyok, hogy lenyegeben "minden ok nelkul" szakitottam vele, de vegulis lehet, hogy jobb igy, mert nem altatom..

Elkezdtem kondizni, van horcsogom, tengerimalacom, rajzolok, zenelek, szoval lesz elfoglaltsagom! :)

Koszonom, hogy irtal. Legyen szep napod!

2012. márc. 24. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!