Mit tegyek ezzel a távkapcsolattal?
21/L vagyok, párommal 4,5 éve együtt, ebből 2,5-et együtt éltünk. Most diplomamunkát ír, nincs semmi órája a főiskolán. A közös albérletünkben egyedül vagyok, csak 2-3 hetente jön fel, alig vagyunk együtt. Mikor hazamegyek, akkor is alig találkozunk (a mostani 4 napos hétvégén mindössze 2 órát töltöttünk együtt). Ráadásul telefonon sem tudunk sokat beszélni, csak napi 5-10 percet. Internet elé nem ül, mert neki nincs arra ideje.
Már szóltam neki, hogy töltsünk több időt együtt, de nem változott semmi. Úgy érzem, ez így nem egy kapcsolat, bármennyire szeretem és hiányzik. Nehéz lesz kibírni nélküle még 3 hónapot, mire túl lesz az államvizsgán. Mit tegyek, hogy rám is figyeljen, hogy együtt töltsünk időt?
hát lehet nem jól értek mindent, de ő most akkor csak a diplomamunkát írja? de akkor miért nem lakik ott veled? mondd meg neki, hogy húzza vissza a belét a közös lakásba, mert ha már együtt éltek, az a normális, nem?
ha kihúzza magát a dolog alól, annak akkor biztos van oka, és szerintem az egyenlő a kapcsolat végével valószínűleg.
Egy államvizsga nem vicc, gondolom nemhogy éppen csak át akar menni rajta.
Mellesleg nyilván vannak további tervei is!
3 hónap semmi!
Bírd ki, és aztán majd kárpótol.
Mi már másfél éve lassan úgy vagyunk a párommal akivel már a 8. évet tapossuk, hogy havonta 2-3x vagyunk csak együtt, de vizsgaidőszakban olyan is volt már, hogy összefutottunk fél órára.
Igaz flottás telefonnal könnyebb, mint internettel.
Kisdoktoriját csinálja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!