Ne tudjátok meg mennyit kell színi egy átlagos árkategóriás dízeles autóval télen reggel, hogy beinduljon.
2012. márc. 15. 12:46
32/84 anonim válasza:
Az enyém 1 millát ér, télen mínusz 20-ban 1 izzításra pöccre indult. Ja és ez csak egy szar Renault...:)
2012. márc. 15. 13:02
33/84 anonim válasza:
Segíts, mennyit kell? Nekem nincs benne nagy tapasztalatom, még csak 20 éve járok nap mint nap dízellel. :)
2012. márc. 15. 14:49
34/84 anonim válasza:
Oké segítek. cirka 10 percet lehet vele sz.rakodni, öntözni forró vízzel a motort stb, hogy beinduljon.
2012. márc. 15. 14:55
35/84 anonim válasza:
Mivel városban sok a gyalogos a rákkeltő dízellel sokkal többet tudsz kinyírni belőlük, mint városon kívül.
2012. márc. 15. 22:07
36/84 anonim válasza:
34.
Én mindig úgy csináltam, hogy kicsit elfordítom a kulcsot, akkor kigyúllad egy csomó lámpa a műszerfalon, köztük egy sárga is, ami pár másodperc után elalszik. Akkor tovább fordítom a kulcsot kb. 1 másodperc erejéig, akkor elengedem. A forróvizes módszert nem ismerem. Valamit rosszul csinálok? :(
2012. márc. 15. 22:22
37/84 anonim válasza:
35.
Hagyd már ezt a hülye fóbiádat, ezt minden autós kérdéshez beböffented. Ha nem tetszik, ne járj gyalog, vagy költözz a Szaharába, ott viszonylag kevés dízelautó közlekedik.
2012. márc. 15. 22:25
38/84 anonim válasza:
Szerintem is szánalmas ez a rákkeltő téma. Na majd pont olyan barom lesz valaki, hogy azért nem vesz dízelt, mert az káros az egészségre. Ha tehetném kivágnám az autóból a katalizátortól kezdve a részecskeszűrőn át az EGR-ig mindent. Jóval kevesebbet enne, és nem lenne környezetszennyezőbb, mint egy dízel 2-es Golf, amiből még mindig sok szaladgál az utakon.
2012. márc. 15. 22:49
39/84 anonim válasza:
Túrórudi, te egy zseni vagy. Egyedül jöttél rá, hogy kulccsal kell indítani az autót, vagy elmondták? Úr Isten....
2012. márc. 16. 00:41
40/84 anonim válasza:
Fogadja már el mindenki hogy egyes embereknek a benzines jön be másoknak pedig a dízel.
Kár győzködni a másikat.
Mindenki élvezze azt amit használ.
Nekem volt mindhárom, (benzin,gáz dízel) és elvoltam velük.
Igaz a dízelre a kényszer vitt rá.
Az nem az én világom.
De hát a benzint is el kell használni valakinek mert mégsem önthetik aki csak úgy a földre :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!