Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Városba jobb a diesel mint a...

Városba jobb a diesel mint a benzin?

Figyelt kérdés
2012. márc. 13. 20:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/84 anonim ***** válasza:
27%
Feladom.... :)))
2012. márc. 13. 22:43
 12/84 anonim ***** válasza:
24%

Rosszabb a dízel persze.... eszetek tokját! Hideg üzemnél mind2 meghajtású motor zabál! :D

Nem szereti a kigyorsításokat???? Ember ültél Te már normálisan karbantartott / húzott dízelben ???

Meg ez a terheléses dolog...benzin vs. diesel nyomaték görbét nézzétek meg...a dízelt nem kell forgatni h. nyomatékot adjon le ! Sőt a turbónak se kell bekapcsolni! Már nagyobb nyomatékot ad le mint egy ua. ccm-es benzines motor.

Szóval ezt a terheléses baromságot olyanoknak add elő aki tök hülye hozzá! Nem baj, jót röhögtem! :D

2012. márc. 13. 23:16
 13/84 lodarazs ***** válasza:

Van kis város és nagy város is :)

Ha a kérdés arra irányul, hogy rövid távok, sűrű indítás, ritkán üzemmeleg motor...akkor az a benzinesnek áll jobban. Ha arra, hogy sok piros lámpa, dugóban araszolás..stb, akkor is :) A dízelnek 1 db előnye van, az a fogyasztás, semmi más. A nyomaték persze, hogy alacsony fordulaton nagyobb a benzinesénél...ez nem újdonság..de ez városban kit érdekel? Erre mondják a taxisok, hogy én már 50-nél 5.-ben vagyok. Aztán, amikor már a harmadik kéttömegű lendkereket cserélik, egy kicsit elgondolkoznak rajta, vajon miért is...Am a mi környékünkön a legtöbb taxi-s benzines autókkal járkál...

2012. márc. 14. 00:03
 14/84 anonim ***** válasza:
56%
@12 én meg rajtad röhögtem egy jót. Lehet itt dobálózni a nyomatékkal, de a tádékról leszednénk a csigát, nem kellene a kutyának se.
2012. márc. 14. 00:18
 15/84 anonim ***** válasza:
50%
#14-es. Jó szedjük le a csigát, hozzál te is egy akkor ccm-es benzines autót,utána kötünk 1 utánfutót. Elmegyünk vele Berlin oda-vissza,megnézzük ki áll meg kevesebb pénzből...Ja,ha levesszük a turbót róla elnyűhetetlen autót kapunk...Te már rég kidobod a benzines mocit,míg én a sim 1.9d-vel elketyerészek... Hahaha...ja,és akkor lehet nem számoltuk a fogyasztás csökkenést. Bár kíváncsi lennék milyen szakképesítésed van milyen jogosítványokkal. :)
2012. márc. 14. 00:24
 16/84 anonim ***** válasza:
Bocsánat,#13-asnak ment. :)
2012. márc. 14. 00:24
 17/84 anonim ***** válasza:
Bazzeg...nem jeleníti meg amit a 13-asnak írtam... :S
2012. márc. 14. 00:25
 18/84 anonim ***** válasza:
Miskolcon a dízel sokkal jobb volt, bár csúcsforgalomban néha 5,2-re is felugrott az átlag, Budapesten dugókkal volt hogy belenyalt az 5,6-ba is :/ Nem taxis vagyok :)
2012. márc. 14. 01:21
 19/84 anonim ***** válasza:

# 12

Sőt a turbónak se kell bekapcsolni!

a turbó, motor indításától kezdve működik .....

2012. márc. 14. 01:41
 20/84 anonim ***** válasza:

"#5

De most, hogy kb. egy árban van, minden taxis lázban ég, hogy benzinesre cserélje a dízeljét. Így értetted? :)"

Ezt írtam én is, olvasd el még 1x.

2012. márc. 14. 07:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!