Városba jobb a diesel mint a benzin?
Rosszabb a dízel persze.... eszetek tokját! Hideg üzemnél mind2 meghajtású motor zabál! :D
Nem szereti a kigyorsításokat???? Ember ültél Te már normálisan karbantartott / húzott dízelben ???
Meg ez a terheléses dolog...benzin vs. diesel nyomaték görbét nézzétek meg...a dízelt nem kell forgatni h. nyomatékot adjon le ! Sőt a turbónak se kell bekapcsolni! Már nagyobb nyomatékot ad le mint egy ua. ccm-es benzines motor.
Szóval ezt a terheléses baromságot olyanoknak add elő aki tök hülye hozzá! Nem baj, jót röhögtem! :D
Van kis város és nagy város is :)
Ha a kérdés arra irányul, hogy rövid távok, sűrű indítás, ritkán üzemmeleg motor...akkor az a benzinesnek áll jobban. Ha arra, hogy sok piros lámpa, dugóban araszolás..stb, akkor is :) A dízelnek 1 db előnye van, az a fogyasztás, semmi más. A nyomaték persze, hogy alacsony fordulaton nagyobb a benzinesénél...ez nem újdonság..de ez városban kit érdekel? Erre mondják a taxisok, hogy én már 50-nél 5.-ben vagyok. Aztán, amikor már a harmadik kéttömegű lendkereket cserélik, egy kicsit elgondolkoznak rajta, vajon miért is...Am a mi környékünkön a legtöbb taxi-s benzines autókkal járkál...
# 12
Sőt a turbónak se kell bekapcsolni!
a turbó, motor indításától kezdve működik .....
"#5
De most, hogy kb. egy árban van, minden taxis lázban ég, hogy benzinesre cserélje a dízeljét. Így értetted? :)"
Ezt írtam én is, olvasd el még 1x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!