Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mercedes W123 vagy E190?

Mercedes W123 vagy E190?

Figyelt kérdés
Igazából mindkét kocsi érdekel, csak kíváncsi vagyok szerintetek melyik erősebb és strapabíróbb? Nektek melyik jön be? Mikor hirdetéseket nézek mindig benzin/gázost keresek és az előbbiből is csak 2000 köbcentiig. Sokat fogyasztanak, megéri ilyet venni?
2012. febr. 3. 23:52
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:

A W210-es sok új anyag és főleg a többlet elektronika rákfenéje.

Sajnos úgy sz@r ahogy van. Pedig mocskosul kényelmes egy autó. Nem kellet volna ennyire kapkodni a fejlesztésnél. És az a durva, hogy nem tudták a gyártás legvégig kiküszöbölni a hibákat.

2012. febr. 8. 18:12
 42/64 anonim ***** válasza:
A W124-es kell meg most is tök jól elvannak az unokák, meg még van egy-két W124-es "munkás" autó is ami jól megy.
2012. febr. 8. 18:16
 43/64 anonim ***** válasza:
És van közülük kedvenc?
2012. febr. 8. 18:20
 44/64 anonim ***** válasza:
Van a G és a CLS de az csak kölcsönbe volt nálam.
2012. febr. 8. 18:22
 45/64 anonim ***** válasza:
Ja és az, hogy UAZ húzz ki egy G az úgy ok, hogy máskor meg a igen nagy vonalú G is kihúzza az UAZ-t. Ugyan is a beragadás az UAZ-nál jellemzőbb, ahogy olcsóbb is az UAZ-t a kihúzásnál "gyilkolni".
2012. febr. 8. 18:25
 46/64 anonim ***** válasza:
Nincs olyan terepjáró ami nem akadt el még soha, pedig terepeztek vele.
2012. febr. 8. 18:26
 47/64 anonim ***** válasza:

Ja és mi az, hogy soha?

Jó néhányszor.

2012. febr. 8. 18:27
 48/64 anonim ***** válasza:

És a W123, W124-es és a G voltak a kivételek amiket nem szaporodó hibák miatt adtam el. Bár a többségnél ez már kiöregedés volt. Kivétel a W140 és a W210, a W140-es egy nagy kaland volt használtan, a W210 majdnem úgy és annál sz@rabb. Megértettem miért adták annyira kedvező áron.

Amiket most gyártanak azok meg talán mind jók.

2012. febr. 8. 18:59
 49/64 A kérdező kommentje:
Nekünk van egy 96os Mercedes E230 benzin gázos, de amióta megvettük mindig baj volt vele. Egyszer egy karcagi útról hazafelé tartva elszakadt a vezérműlánc. Aztán pár héttel később a benzinszivattyú krepált be. Jó kis története van a kocsinak. Elmentünk egy autószerelőhöz a szivattyú problémával. Otthagytuk a kocsit, tettek bele másik szivattyút, jó drágán. Aztán 3 napig ment a kocsi utána az is bekrepált, aztán kicserélték az se lett jó. A végén az lett hogy egy W123asból kiszerelt benzinszivattyút tettünk bele. Azóta is azzal megy. Most még mindig nincs rendben valami, mert mikor alapjáraton megy néha remeg egyet, nem jár egyenletesen a motor. Apám szerint az egyik szelep miatt. Bár nem tudom, szerintetek?
2012. febr. 8. 21:59
 50/64 anonim ***** válasza:

Fogadjunk ez egy W210. :-(

a W210 majdnem úgy és annál sz@rabb.*

a W210 majdnem új és annál sz@rabb. - de azt én is a tehetem volna, vissza alakítom egy W124-esre. Persze ez vsak vicc és egy szép (rém)állom volt.

Amúgy küldj egy privátot ha gondolod, és ha a szerelőn nem túl elfoglalt felhív!

2012. febr. 8. 22:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!