Igazából mindkét kocsi érdekel, csak kíváncsi vagyok szerintetek melyik erősebb és strapabíróbb? Nektek melyik jön be? Mikor hirdetéseket nézek mindig benzin/gázost keresek és az előbbiből is csak 2000 köbcentiig. Sokat fogyasztanak, megéri ilyet venni?
A W210-es sok új anyag és főleg a többlet elektronika rákfenéje.
Sajnos úgy sz@r ahogy van. Pedig mocskosul kényelmes egy autó. Nem kellet volna ennyire kapkodni a fejlesztésnél. És az a durva, hogy nem tudták a gyártás legvégig kiküszöbölni a hibákat.
2012. febr. 8. 18:12
42/64 anonim válasza:
A W124-es kell meg most is tök jól elvannak az unokák, meg még van egy-két W124-es "munkás" autó is ami jól megy.
2012. febr. 8. 18:16
43/64 anonim válasza:
És van közülük kedvenc?
2012. febr. 8. 18:20
44/64 anonim válasza:
Van a G és a CLS de az csak kölcsönbe volt nálam.
2012. febr. 8. 18:22
45/64 anonim válasza:
Ja és az, hogy UAZ húzz ki egy G az úgy ok, hogy máskor meg a igen nagy vonalú G is kihúzza az UAZ-t. Ugyan is a beragadás az UAZ-nál jellemzőbb, ahogy olcsóbb is az UAZ-t a kihúzásnál "gyilkolni".
2012. febr. 8. 18:25
46/64 anonim válasza:
Nincs olyan terepjáró ami nem akadt el még soha, pedig terepeztek vele.
2012. febr. 8. 18:26
47/64 anonim válasza:
Ja és mi az, hogy soha?
Jó néhányszor.
2012. febr. 8. 18:27
48/64 anonim válasza:
És a W123, W124-es és a G voltak a kivételek amiket nem szaporodó hibák miatt adtam el. Bár a többségnél ez már kiöregedés volt. Kivétel a W140 és a W210, a W140-es egy nagy kaland volt használtan, a W210 majdnem úgy és annál sz@rabb. Megértettem miért adták annyira kedvező áron.
Amiket most gyártanak azok meg talán mind jók.
2012. febr. 8. 18:59
49/64 A kérdező kommentje:
Nekünk van egy 96os Mercedes E230 benzin gázos, de amióta megvettük mindig baj volt vele. Egyszer egy karcagi útról hazafelé tartva elszakadt a vezérműlánc. Aztán pár héttel később a benzinszivattyú krepált be. Jó kis története van a kocsinak. Elmentünk egy autószerelőhöz a szivattyú problémával. Otthagytuk a kocsit, tettek bele másik szivattyút, jó drágán. Aztán 3 napig ment a kocsi utána az is bekrepált, aztán kicserélték az se lett jó. A végén az lett hogy egy W123asból kiszerelt benzinszivattyút tettünk bele. Azóta is azzal megy. Most még mindig nincs rendben valami, mert mikor alapjáraton megy néha remeg egyet, nem jár egyenletesen a motor. Apám szerint az egyik szelep miatt. Bár nem tudom, szerintetek?
2012. febr. 8. 21:59
50/64 anonim válasza:
Fogadjunk ez egy W210. :-(
a W210 majdnem úgy és annál sz@rabb.*
a W210 majdnem új és annál sz@rabb. - de azt én is a tehetem volna, vissza alakítom egy W124-esre. Persze ez vsak vicc és egy szép (rém)állom volt.
Amúgy küldj egy privátot ha gondolod, és ha a szerelőn nem túl elfoglalt felhív!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!